Çocuk Dizisi 6.bölüm özet. Ali Kemal babalık testi yaptırıyor

Hasan Ali Kemal'e "Çocuk senin değil" dediğinde adam hem sinirlenir hem de şoke olur. Ali Kemal ne kadar yıkılmış olsa da Efe'yle konuşur. Çocuktan Akça'nın arabasına kendisinin saklandığını ve annesinin onu istemediğini söylediğini duyduğunu öğrenir. Şule'ye boşanmak istediğini söyler. Şule boşanmasının sebebi olarak Akça'yı görür.

Akça ise Hasan'a öfkesinden arabasından iner. Hasan'ın yüzüğünü takmasını ister. Akça da ona "iyi bir baba olabilecek misin?" diye sorar. Hasan kabul edince Akça ispatlamasını ister. "Önce bir adam ol da çocuk olur" diyip arabaya biner. Hasan kadın ona ikinci bir şans verdiği için çok sevinir. 

Asiye anne arkasından iş çeviren gelinine yardım etmeyi keser. Ali Kemal boşanma protokolü hazırlatır. İstediği malları alabileceğini ama çocukların velayetini vermeyeceğini söyler. Avukat zaman kaybetmeden protokolü Şule'ye verir.

Ali Kemal aklında bir sürü soru ile tek başına içerken Akça'yı arayıp çağırır. Söyledikleri yüzünden özür diler. Ali Kemal çok sarhoş olduğu için Akça mecburen onu taksiyle gideceği yer olan otele kadar götürür. Adamlar onları takip eder. Hasan Akça'yı merak etmektedir. Annesine gider ama Emine daha çok işkillendirip sinirlendirir.

Akça çocuğunu özleyip telefonla konuşurken Şule telefonu alıp kadını tersler. Ardından iki adamla buluşup kocasını takip edip yanında bir kadın olursa resimlerini çekmelerini ister. Adamlar Akça ve Ali Kemal'in yemekte resimlerini çeker.

Hasan; yurttan kaçıp yanına gelen iki genç çocuğa nasihat edip yurda geri götürür. Yurttaki müdür zengin bir kadının Hasan'ı arayıp sorduğunu ama adını bilmediğini söyler. O sene yurda gizli birinden yüklü miktarda bağış olduğunu öğrenir. Hasan bir arkadaşından bu kişiyi bulmasını ister.

Oteldeki Ali Kemal'in odasına annesi gelip olay çıkarır. Akça'ya hakaret eder. Ali Kemal; Akça'ya Hasan'ın kendisine Efe'nin kendi çocuğu olmadığını söylediğini söyler. Şule sabah gazetelerde yer alan Ali Kemal ve Akça'nın otele girerken çekilmiş resimlerini Hasan'a gösterir. Hasan'ı kışkırtır.

Gazetedeki haber yüzünden şirkette basın toplantısı yaparlar. Şule ağlayıp Murat'ı yumuşatır. Şule hiç bir şey olmamış gibi konuşup yalanlarken Asiye anne haberi gelininin çıkarttığını anlar. Murat Şule'yi aldattığını düşündüğü abisine diklenir. Ali Kemal Şule'nin hesabından yüklü miktarda para çıkışı olduğunu öğrenir ve gazetedeki haberleri Şule'nin yaptırdığını anlar

Hasan Akça'yı evden alıp eskiden gittikleri bir köhne binaya götürüp olanları sorar. Söylediklerine inanmayı seçer. Birlikte kahvaltı yaparlar. Kız da Hasan'a karşı yumuşamaya başlar. Akça'ya karşı yumuşak olan Hasan Ali Kemal'e karşı öfkelidir. Silahını alıp Ali Kemal'in evine gider.

Ali Kemal Efe'yi alıp dna testi için örnek aldırır. Murat bunu anlayıp abisini ikaz eder. Avukat ise Şule'nin ve tuttuğu adamların izini sürmüştür. Ali Kemal karısına bunu itiraf ettirir. Ali Kemal evden gitmesin diye Şule silahı alıp kapının önünde durur ve silahı kafasına dayar. O sırada eve gelen Hasan kadına müdahale edip son anda kurtarır

Hasan Akça'yla evlenmeden önce tutmak istediği evin boş olduğunu öğrenip tutar. Eşya alıp yerleştirir. Avukat arkadaşı bağışçıyı bulmak üzere olduklarını söyler. Ali Kemal Akça'ya uğrayıp test sonucunu alırken kendisiyle gelmesini ister.
Akça testin sonucunu bildiği için olabilecekleri anlar ve Hasan'a gidip tam çocuğu olduğunu söyleyecekken çalan telefonla avukat olan arkadaşı bağışçıyı yani annesini bulmak üzere olduğunu söyler. Akça ve Hasan avukatın yanına gider. Dosyadaki makbuzu gören Hasan şaşkın kalakalır. bağışı yapan "Asiye Karasu" dur

Okulda Efe'nin sergisi vardır. Ali Kemal kendisini arayan doktordan sonuçları almak için evden çıkar. Murat abisine yine ters çıkınca Ali Kemal kardeşine tokat atar. Murat kızgınlıkla annesine test yaptırdığından bahseder. Asiye anne hemen oğlunu arayıp hastanenin yerini öğrenip oraya gelir ama geç kalır. Ali Kemal; Efe'nin babası olmadığını ama amcası yada dayısı olduğunu öğrenir

Asiye anne Şule'ye Ali Kemal'in yaptırdığı testten ve sonucunu aldığını söyler. Ali Kemal ise Efe'nin babası olmadığına mı yansın kardeşinin karısıyla beraber olduğunu sanmasına mı yansın bilemez. Murat'ı arayıp çağırır. Testin sonucunu anlatır ve sorar "Karımla ne zamandır ilişkin var"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder