Yasak Elma 53.bölüm özet. Şahika ilk mağlubiyetini alıyor.

Halit'in bebeği getirmesi ile hastaneden onu aradıkları; onunda hemen uçak yollatıp bebeği ve aileyi getirttiği anlaşılır. Köşktekiler bunu duyunca şaşırır ama sevinirler de. Erim biraz buruk olsa da kardeşini kollarına alınca tüm tereddütleri geçer. Herkes Yıldız'ın evine gelip bebek sever. Resimler çeker. Yiğit Şahika'nın bebeği değiştirdiğinden şüphelenir ama kadın inkar eder.

Leyla beraber yemek yediği kaya'ya temizlikçinin kendisi olduğunu itiraf eder. Kaya Leyla'ya annesi ve sevdiği mumların hikayesini anlatınca kadın ona ertesi gün mum hediye eder. Yıldız'a bebek ziyareti için gittiğinde bu değişim fikrini Leyla'nın aklına geldiğini öğrenir. Leyla da Kaya'ya ilaç kutularıyla ilgili bir kısmı yalan bir hikaye anlatır.

Ender ise bebeğin bulunması ve o an için müttefiki olan Yıldız'ın güçlenmesiyle diğer planlarını devreye sokmaya başlar. Hizmetçi kızdan Şahika'nın telefonunu kendisine getirmesini ister. Kız durumu Şahika'ya söyler. Şahika temizlediği telefonunu şifresini bile açıp hizmetçiye verip Ender'e vermesini ister. Ender bunun bu kadar kolay olmasına şaşırır

Halit çocuğunu yanında istemektedir. Yıldız bebeğiyle köşke dönmek için şartını söyler. "Şahika o evden gidecek" Tabi ki Halit bunu kabul etmez ama bebeği de yanında ister.
Erim okula dönmeye karar verir.

Asuman annenin yakın bir komşusu ölünce kadın kızını ve torununu 1 günlüğüne de olsa bırakıp gider. Emir'le baş başa kalan Yıldız'la adamın arasında bir şey olduğunu ima etmeye başlar. Bu Halit'i rahatsız eder. Yıldız'a da söyler.

Akın Zehra'ya menejerlik için ısrar ederken önüne Halit engeli çıkınca onunla tanışmak ister. Ancak Halit tabi ki istemez. Bu sefer Yiğit ve Lila'nın da geldiği bir yemeğe dönüşür. Lila Yiğit'i kıskandırmak için okuldan bir çocuğu davet eder. Yiğit bir şey belli etmese de tuvalete gittiğinde çocuğu Halit beyle korkutup gitmesini sağlar.

Ender bir adamı çiçekçi kılığında köşke sokar ve Şahika'nın yedek telefonunu bulup aldırtır. Şifresini kırdırtıp içindeki tek numarayı arar. Şahika'nın patronu telefona çıkar ama Ender konuşmaz. Şahika tabi ki bunu etrafa polise falan söyleyemez. Ender bu raundu kazanır efsane geri döner. Ender sonrasında kadınlarla birlikte yönettiği derneğe geri dönmek ister.

Köşkte sünnet daveti verilir. Yıldız Emir ve Caner'e iş bölümü yapar. Ender'i de çağırır. Şahika bundan hoşlanmaz ama bir şey yapamaz. Kaya ve Leyla'nın konuşmalarını fark eden Ender kız kardeşi olduğunu düşünmediği kıza sinir olur. Kaya ise kızı alıp İzmir'de olduğunu zannettiği anneannesine götürmeye kalkar. leyla gerilir.

Şahika'nın metreslikten kurtulmak ve bebeğin etkisine sahip olabilmek için bulduğu çözüm çok acımasızcadır. Yıldız'ı aradan çıkarıp bebeği kendisinin ve Halit'in büyütmesi... Yıldız ise Halit ile konuşur ve boşanmak istediğini söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder