Çukur Dizisi 70.bölüm özet. Yamaç Akın ve Timsah'ın tuzağına düşüyor

Karaca'nın kurduğu tuzağın içine düşen Akın; suçu Azer'in üzerine atar. Victor Azer'i arar. Kardeşi öldüğü için kötü olan Azer'in adamı Victor'un telefonu açmaz. Akın kendini kurtarmak için 2 gün süre ister. 2 Gün sonra hem parayı hem malı hem de Azer'in kellesini getireceğini vadeder. Bir taraftan da Azer'i Yamaç amcasının öldürmüş olmasını diler.

Diğer tarafta Azer; kardeşinin ölümünden kendisini suçlamaktadır. Timsah ise her zamanki gibi kendisini korumaya çalışan bir korkaktır. Yamaç onun peşindedir. Bir şekilde eve girer ve adama ateş eder. Öldü zannederiz ama meğerse çelik yelek giydiği için sağ kalmış

Aliço hala krizini atlatamadığı için abisi Zafer gelir ve onu sakinleştirip kaçmasını tavsiye eder. Aliço evden kaçar; Çukur'a gelir. Yamaç'la karşılaşamadan babası tarafından yakalanıp eve götürür

Vartolu ise yeni nakledildiği cezaevinde daha başına geleceklerden habersiz tüm gece müdürün gelmesini bekler. Müdür onun dediklerini yapana kadar döver ve soğuk hava deposuna atar. O da orada bir yolunu bulup mangal yapar. Medet'i çağırıp karısına haber vermesini ve gelmemesini istediğini söyler

Akın ise Karaca'yla teke tek konuşmaya çalışmaktadır. Ama Saadet kızı onunla tek dışarı yollamamak için iş icat eder. Akın kendisini arkadaşına dövdürüp adamlar yapmış gibi davranıp kendisini Karaca'ya acındırır.

Avukat Akın'ı arayıp Cumali'nin kaçtığını, Salih'in başka yere nakledildiğini, Azer'in de ölmediğini öğrenir. Kendi işini kendi yapmaya karar verir ve Remzi'yi bulur. Çukur'a dönebileceği sözüne karşılık ona iş verir.

Cezaevi müdürü Selim'i çağırıp Cumali'nin olabileceği adresleri sorar. Selim bilmediğini söyler. Cumali ortaklığı bozan ve babasına öküz diyen Çizgili Kenan'ın peşindedir. Orada olacağını tahmin eden müdürün yolladığı polislerden kaçar. Adamı hamamda bulup öküz boynuzunu Kenan'ın münasip yerine sokar. Emmi'nin çırağı Murtaza diye birinin adını Kenan'dan öğrenip bu seferde onların peşine düşer. 

Akın Adana'ya gider. Azer'e kendisini Victor'un dövdüğünü, mallarına çöktüğünü söyler. Adam umursamayınca bu kez Rezmi'ye Azer'in evini tarattırır. Azer bunu Victor yaptı zannedip Akın'ı arayıp bulmasını ister. Akın Viktor'u arayıp akşam için aynı yerde buluşmaya çağırır. Azer Victor'u ve adamlarını Akın'ın söylediği yerde bulup öldürür.

Efsun Yücel'i hastanede ziyarete gider. Akşam Yamaç ona gider. Efsun'la konuşur. Çıkışta Akın'ın yardım ettiği Timsah ve adamları Yamaç'a ateş eder. Araç yoldan çıkar. Herkes uzaktan ateş eder. Yakına gideceklerken araç havaya uçar. Azer'i de görüntülü aradıkları için O da olanları görür.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder