Kuzey Yıldızı İlk Aşk 4.bölüm özet. Kuzey'in düşmanları evi basıyor

Yıldız ve Kuzey aynı evde olmasına rağmen yine de birlikte olmamıştır. Üzerine bir de Yıldız ateşlenmiş; tedavi için Kuzey'i dinlemediği için bayılır. Nahide ile sağlık ocağına götürürlerken Sefer yollarına çıkar. Beraberce sağlık ocağına götürüler. Yıldız iyileşir. Ancak bir kez daha adı Kuzey ile anılmaya ve daha fazla konuşulmaya başlanmıştır.

Nahide'nin yaptıkları öğrenilince evden kovulur. Yıldız'a gider ama kapıdan kovulur. Mecburen suç ortağı Pembe'ye gider. Orada kalmaya başlar.

Babalarına ulaşamayan kızlar paniktedir. Derken Çetin yanında tefecilerle eve gelir. Kızlar daha da korkar. Babaları sabah geldiğinde olanları anlatırlar. Kuzey ilk iş olarak kızlarını güvende olmaları için babasının evine götürür. Babası pek istemese de anne olaya el atıp olayı çözer. Ancak kızlar babaannelerinin kendilerine dayattığı işleri yapmaktan hemen bıkar.

Kamer konuşmak için gittiği baba evinde Yıldız planı işe yaramayan babası tarafından alıkonur. Kocası ve kayınpederi kızı almaya gelir ama babası bırakmaz. Yiğenlerinin eve gelmesinin ardından kocasını arar ve kendisini akşam kaçırmasını ister. Mine ve Gökçe halasının bu konuşmalarını duyar; kendilerini de kaçırmasını şart koşar.

Akşam kaçırma operasyonu hiç bir şeyden habersiz Ömer ve Feride'nin olaya dahil olmasıyla arap saçına döner. Bir kaç kişiyi yanlışlıkla veya kasten bayıltırlar. Sabah kalkan Emine babaanne torunlarının ve kızının kaçırıldığını fark edip Kuzey'i arar. Jandarma işin içine karışmışken gençleri samanlığında bulan Yıldız'ın haber vermesiyle her şey tatlıya bağlanır.

Emine anne oğlu için bir çözüm bulur. Pek çok kıza Kuzey adına görücüye gider. Bunun haberini alan Yıldız hemen Kuzey'le çatışınca adamın da haberi olur. Kuzey'in Yıldız'ı kaçırdığı haberi üzerine Ruhi üzerine vazife olmasa da Kuzey'e kafa tutmaya gider. Yıldız için "Sevgilim" der. Kuzey de Yıldız'a bunu söyleyince kadın Ruhi ile yüzleşmeye gider.

Yıldız artık Kuzey dedikodularından, Kuzey'in kendisini istememelerinden, anne babasının onu dinlememesinden, Ruhi veya doktor gibi ona göz koyanlardan bıkar. Ordu'yu terk etmeye karar verir. Kuzey ve kızları bunu duyunca babalarına gidip Yıldız'la konuşmasını ve gitmesine izin vermemesini söylerler. Havaalanında Yıldız tam gidecekken arkasından Kuzey ona seslenir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder