Çocuk Dizisi 7.bölüm özet. Hasan'la ilgili sırlar açığa çıkıyor

Ali Kemal çocuğu zannettiği Efe'nin babası değil amcası olduğunu öğrendiğinde yıkılır ve öfkelenir. Murat'a "Karımla ne zamandır ilişkin var?" diye sorar. Murat çok içerler ve kızar. Tartışmaları yumruklaşmaya kadar gider. Eve gelen Murat eşyalarını toplayıp evden çıkmaya kalkınca Ali Kemal bu kez de Şule'ye "Sen de sevgilinle git" der.

Olaylar karışıp iki kardeş birbirine düşüp gelini iffetsizlikle suçlanınca Asiye hanım her şeyi anlatmak zorunda kalır. Hasan'ın hem abisi hemde Efe'nin babası olduğunu duymak yetmemiş; Akça'nın da bebeğini terk eden bir anne olduğunu öğrenen Ali Kemal'in sinirleri bunca olanı kaldırmaz. Efe'yi alıp babasına götürmek ister ama dükkanın önünde vazgeçer.

Ali Kemal evde çalışan adamdan karısının hiç de annesinin anlattığı gibi masum olmadığını, en başından beri çocuğun kendi çocuğu olmadığını öğrenir. O zaman kendi çocuğu olduktan sonra Efe'den kurtulmaya çalıştığını da anlar. Şule'den boşanmaya karar verir.

Diğer tarafta Hasan; avukatın ofisinde bağışı yapan kişinin Asiye hanım olduğunu öğrenir. Kadına gidip sorular sorar ama kadın inkar eder. Hasan el çabukluğuyla aldığı Asiye hanımın gençlik resmini yurt müdürüne gösterdiğinde kendisini arayanın Asiye hanım olduğunu ve yalan söylediğini anlar.

Avukatından Asiye hanımı araştırmasını ister. Kadının babasının alzheimer olduğunu ve huzur evinde kaldığını öğrenir. Hasan adamı bulur. Adamın bölük pörçük anlatımlarından Ali diye birinin Asiye hanımla alakası olduğunu ve kendisinin de ona çok benzediğini anlar. Adamın ona "Asiye'ye söyle. Çocuğu bulamıyacak. Çocuğu yetimhaneye verdim" demesiyle her şeyden emin öğrenir.

Akça ise annesi ile köşke gittiğinde kıyametin koptuğunu anlar. Efe'ye "Seni götüreyim" der ama çocuk anna babasından ve evinden ayrılmak istemez. Akça Hasan'a bir çocukları olduğunu söylemeye niyetlenir ama adam bulundukları mekanda kavga çıkartınca susar. Akça Hasan'ın bu ailenin abisi olduğunu öğrenince Hasan'ın manevi durumunu ve çocuğu alacaklarını söyler.

Murat evi terk edip otele gider ve içmeye başlar. Hizmetçi kız Ayşe onu takip edip yanına gider. O akşam beraber olurlar. Ali Kemal'le konuştuğunda yine tansiyon yükselir. Murat abisine öfkeli olduğu için Hasan'ın tamirhanesine gider. Oradaki çocukları daha önce dövdüklerini hatırlıyorsunuzdur.

Tamirhanedeki çocuklardan biri bu dayağı ve baskını unutmayıp; Murat'ın boğazını sıkar. Murat onu itince başını çarpıp ölür. Hasan gelip ona yardım edip suç ortağı olur. Arkadaşının cesedini arabaya bindirip ormana götürmesine yardım eder. Asiye hanım aranınca hemen gelir. Kadından bir karar vermesini; ya polise gidip Murat'ın cezaevini boylamasını ya da kendisine yardım etmesini ister. Asiye hanım cesedi gömmeye yardım etmeye başladığında ona "Anne" diye hitap eder. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder