Kuzey Yıldız İlk Aşk 7.bölüm özet. Kuzey ve Yıldız'ın bitmeyen kavgası

Kuzey gitmeye çalışan Yıldız'ın önünü kesip "Ben sana ... değer veriyorum" diyip kadının valizini ve araba anahtarını alıp evine gider. Yıldız tekrar umutlansa da bu söz üzerine yine sinirlenir. Nahide yıllar önce kocasıyla evlenmelerini sağlayan Kuzey'e iyilik yapacak Yıldız'la evlendirecektir. Görümcesine naz yapması için taktikler vermeye çalışır

Kamer ve Poyraz'ın düğünü için sonunda aileler barışır. Yıldız nikaha olur verseler de düğüne rıza göstermez; Kuzey de ilk başta istemese de razı olur. Aileler ne yaptıysa kabul ettiremeyince iki kadın hem ikilinin çöpünü satmak için anneler hastaymış da son nefeslerini verecekmiş gibi konuşurlar. Yıldız ve Kuzey ilk başta anlamasalar da sonrasında niyetlerini anlarlar.

Pembe ise doktoru yakın markaja almıştır ama adamın Yıldız'dan hoşlandığını anlayınca kadına gidip çıkışır. Sözlüsünden uzak durmasını söyler. Pembe de önce beni evlendirmen lazım diye tutturur.

Gökçe ile Osman sınıfta mektuplaşıp dersi dinlemeyince sınıftan atılır. Bunu duyan Osman'ın babası oğlunu tekrar okula döndürdüğü için kızmaz. Minibüs ile kız kardeşleri köyün dışından götürmesine de razı olur. Osman çok sevinir.

Mine  ise babasından aldığı harçlıkla Emin'le kahve içmeye gittiğinde yine karşısına yine aynı kızlar çıkar. Ayşe ismindeki kızla çıkarken kendisiyle görüşmeye başladığını duyan Mine çok kızar ve çocuktan ayrılır.

Ömer memleketinden gelip Feride ile konuşur ama kızı ikna edemez. Çetin'le yemek yemesiyle ilgili de babasını kurtarmak için yediğini söyleyen Feride'ye Ömer küskündür. Ertesi gün Kuzey'e başkası ile ailesinin zoruyla nişanlandığını anlatır. Sonrasında da Feride'nin Çetin ile yemek yediğini söyler. Kuzey önce gidip Çetin'e çatar. Ancak Çetin'i tefeci araya girer ve Ordu'dan gönderir. Feride'ye kızan babası neredeyse kızına vuracak gibi olur ama vurmaz

Gökçe; annesini affetmeyen babasına kızgındır. Ancak Kuzey istemediğini söyler. Kardeşlerine ve babasına İstanbul'a gittiği belirten mektup bırakıp gider. Kuzey hiç telaş yapmaz çünkü Osman'ı arayıp kızının gittiğini haber vermiştir. Osman hava alanına gidip kızı gitmekten vazgeçirir.

Yıldız'a annesi Kuzey'in gemi biterse gideceği için gemiyi bitirtmemesini söyler. Yıldız Kuzey'le konuşup bir şeyi bahane ederek gemi maketini kaçırır. Bölüm sonunda Kuzey artık kimseyi sevemeyeceğini Yıldız'a göz yaşlarıyla itiraf eder.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder