Yasak Elma 63.bölüm özet. Leyla da oyuna katıldı

Yıldız ihanete uğrayacağını fark ettiği andan Ender'i arar. Olanları anlatır. Ertesi gün buluşup plan yaparlar. Emir ve Caner'in de katıldığı toplantıda onlarında şahitliğiyle Ender; Yıldız'dan sorgusuz bir şey isteme hakkı ister. Yıldız mecburen kabul eder.

Emir ve Caner'in yardımıyla Leyla'nın telefonunu ele geçirip yarı çıplak fotoğraf yollarlar. Kaya'nın yanındaki Ender bunu görür. Emir'le yemeğe giden Leyla'yı Ender herkesin içinde rezil eder. Leyla çok üzülür. Yıldız bilmemezlikten gelip Ender'e karşı durmayıp gitmesini salık verir. Leyla tam toplanıp gidecekken Emir'in ve Yıldız'ın işin içinde olduğunu duyar.

Yiğit ile Lila'nın arası iyidir. Dışarıda bir kez Şahika'ya yakalanırlar. Lila ve Yiğit boşandıklarına pişman gibidir. Halit'in evde olmayacağı bir akşam Yiğit eve gelir. Halit erken gelince basılan gençler sağlam bir azar işitir. Halit Lila'yı yurt dışındaki annesinin yanına yollamaya karar verir.

Kaya ve Ender o akşam Nadir'i evlerinde ağırlar. Ender; adamın yemekten kalkıp konuşmasını dinleyince Kaya ile gerilirler.

Kaya aileden kalma kasalarının olduğunu hatırlar. Kasaya baktığında annesinin ölürken iki kardeşi birbirlerine emanet ettiğine dair mektubu okur. Belleği bulup izler. Yiğit'in görüntülerini bulunca Şahika'yla yüzleşip ona "Benim senin gibi kardeşim yok" diyip evden kovar. Şahika Halit'e durumu anlatıp işle bir süre ilgilenemeyeceğini söyleyip izin alır.

Şahika Ender'e bilenir. Restleşirler. Şahika intikam yeminleri eder. Otele yerleşir. Gece dışarıda rastlaştığı Yiğit'in onu sahiplenmesi için fazladan sarhoş gibi davranıp erkeklerin asılmasını sağlar. Yiğit zor bela dışarı çıkarır. Ertesi gün Kaya'ya söyleyince şaşıran adam oğlundan Şahika'yla arada sırada ilgilenmesini ister. 

Erim bir sevgilisi olduğunu Yıldız'a söyler. Tanışmak için eve çağırırlar. elen kızın yaşının Erim'den büyük olması herkesi şaşırtır. Halit oğluna çok fena fırça atar. Ender de oğluna uzak durmasını söyler.

Leyla yüzleşmek için arkadaşı sandığı Yıldız'a gider. Yıldız Halit yüzünden yaptığını kabul etmek zorunda kalır. Leyla gitmeyeceğini söyleyip rest çeker ama ne yapacağını da bilemez. Şahika'yı arayıp ona gidip akıl sorar. Şahika eğer sözünden çıkmazsa Halit ile evlenmesini sağlayacağına söz verir. Leyla önce istemese de sonunda kabul eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder