Yasak Elma 59.bölüm özet. Ender'e büyük şantaj

Şahika'nın geri dönmesi; üstelik Halit'in yanında yer alması Nadir ve Ender cephesini şaşırtır. Ender hemen yeni müttefikinin ağzını arar. Ardından Yıldız'a bu haberi vermeye gider. Yıldız inanmak istemez. Emin olunca önce Halit'le tartışır; ardından da üvey kızlarından kendi tarafında olmasını ister. Halit Yıldız'ı Şahika'nın gelmesinin 2 ay için ve işle ilgili olduğuna ikna etmeye çalışır.

Şahika hemen abisinin evine yerleşip Kaya'ya geri döndüğünü haber verir. Kaya'nın azarını dinleyip üste bile çıkar. Yiğit ile yüzleşirler. Hatta daha sonrasında Yiğit Şahika'ya epey kafa tutar. Şahika ilk andan itibaren Nadir'e yanaşmaya veya tehdit edip yakın olmaya çalışır ama adam yüz vermez.

Yiğit; anne babasının evliliği için ısrarcı olur. Tek tek ikisiyle de konuşur ve aldığı olumsuz cevapların ardından ortadan kaybolur. Herkes çocuğu arar. Erim'in ikazı ile Lila da kocasını aramaya başlar ve onu Akın'ın evinde bulurlar. Yiğit; anne babasının önünde sinir krizi geçirince Kaya ve Ender kağıt üzerinde de olsa evlenmeyi kabul eder.

Ender ve Kaya'nın evlenme haberini Şahika hemen önce Halit'e ardından Erim'e verir. Erim yine kadının dolduruşlarıyla annesi ve Yiğit'e sert çıkar. Ancak bu kez Yiğit devreye girip kardeşini yumuşatmayı başarır. Ender ise belki aralarında bir şey olacağını düşündüğü Nadir'e kağıt üzerinde evlilik haberini verir. Ender de Yiğit'ten şirkete arada iş için gelmesini ister. Yiğit bu kez kabul eder. Ender de onu Nadir ile tanıştırmaya gider ama zaten tanıştıklarını öğrenince çocuklarından uzak durması için Nadir'i ikaz eder.

Zehra ve Yıldız dernek yararına olan bir resim sergisine gider. Orada kendisine çok benzeyen bir resim görür ve resmi Nadir'in aldığını öğrenir. Nadir sonrasında Yıldız'ı arayıp beğendiyse resmi verebileceğini söyler. Yıldız panikle kabul etmez. Onların konuşmasını odaya koyduğu dinleme cihazı sayesinde Şahika duyar ve Halit'in de duyması için bir oyun başlatır. 

Kaya evlenme kararı alır almaz Leyla'ya durumu anlatır. Biraz düşünen ve Yıldız'la durumu paylaşan kadın hem ilişkiyi bitirir hem de işten ayrılır. Yıldız ise iyi niyetle Leyla'nın Halit'in yanında işe girmesini sağlar. 

Yıldız kafaları dağılsın diye Leyla, Caner, Emir, Zehra ve Lila'yla yemek organize eder. Yiğit ve Akın'ın gelmesiyle Lila ve kocası arasında atışmalar başlayınca kalkarlar.

Ender ve Kaya evde sade bir nikahla evlenir. Şirkete dönene Ender'i Şahika benim için çalışacaksın diye tehdit eder. Ender tabi ki kabul etmez ama bu kez de Şahika onu elinde oğlunun kendisini öldürmeye çalışırken ki görüntülerinin olduğunu söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder