Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13.bölüm özet. Bu kez Kuzey Yıldız'a küser

Kuzey Yıldız'a kendisini sevip sevmediğini sorar. Yıldız 20 yıl önceki Kuzey'i istediğini söyler. Kuzey bu cevaba küsüp gidince olayı Nahide ele alır ve onları barıştırmaya çalışır

Sefer evlilik yıl dönümleri için karısına 5 taş alır. Nahide'nin sevdiği balığın içine koyar. Akşam yemeği için masa hazırlar. Babası ve annesi masaya oturur. Babası balığı yiyince boğazına takılır. Çıkarmaya çalışırken kaburgalarını kırar. Adam hastaneye kaldırılır. Nahide geçmiş olsuna gitmişken yüzüğü de midesinden aldırtır.

Kızlar Emin'in evinde Mollaoğullarının erkeklerinin ve Ömer'in yaralarını sarar. Sabah eve geldiklerinde dedesi ve babaanne onlara ceza verir. Kızlar durumu kurtarmaya çalışır

Poyraz gidecek yeri olmayınca Sefer'in gemisine biner. Sefer kolonya döktüğü kardeşini yanlışlıkla yakar; sonra da denize atar. Babasının şikayetçi olacağından korkarak kaçar. Yıldız'a sonradan da Kuzey'e gidip onun evinde saklanır.

Mine Kamer'den Emin'in ailesini bir kaç yıl önce kaybettiğini öğrenip çok üzülür. Çocuğu görmeye gider. Sakatlanmış olan diğer çocukları hastaneye götürürler. Poyraz da hasta bir halde o eve gelir. Onun hastalığını öğrenenler uzak dururken Kamer; adama güvenir. Hastanede testler yapılır ve Poyraz'ın hasta olmadığı ortaya çıkar.

Kuzey ertesi sabah çekiç sesleriyle uyanır. Yıldız iki bahçe arasına çit çekmektedir. Nahide olaya müdahale edip ikilinin olayını çözer. Yıldız Kuzey'in aşkını teste tabi tutacaktır. Yıldız 5 aşamalı testler yapar. Yabani arıların kovanına çomak sokmak, deli baş denilen bir öküze binmek, tokat atmak, babasının burnundan kıl almak.. Kuzey bunları yaparken Sefer de o anları görüntüler.

Pembe hala ve doktor nişan alış verişine gider. Adam olmaması için ipe un serer. Pembe bu kez nişan olmadan evlenme kararı alır.

Yıldız'ın Kuzey'den istediği 5. şey Şule'den boşanmasıdır. Kuzey Şule ile telefonda konuşur. Adam boşanmak istediğini tekrarlar. Telefonu kapatınca Çetin gelir ve karısından boşanabilmesi için gerekli delillerin onda olduğunu söyler. Vermesi karşılığında Feride ile aralarından çekilmesini ister. Kuzey kabul etmeyince bu kez Şule'ye gidip aynı şeyi söyler. Şule de kabul etmez; hatta O da kafa atar.

Yıldız Kuzey'e gidip Şule'nin sevgilisiyle konuşursa delilleri bulabileceğini söyler. Kuzey buna kızar ve Yıldız'ı suçlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder