Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12.bölüm özet. Kuzey aşkından hasta oluyor

Gökçe; Yıldız'ın evine gelir ama babasının pencereden kaş göz yapmaları yüzünden bir şey söylemeden gider. Nahide ise kocası Sefer'le beraber ve paniktir. Gökçe'nin bir şey söylemediğinden habersiz konuyu açıklamaya çalışırken bu kez Sefer ağzından Şule'nin boşanmak istemediğini kaçırır. Yıldız, Şule'yi kendisi gibi bilip iyi niyetle evliliğini kurtarmaya çalıştığını zanneder ve Kuzey'e aralarındaki her şeyin bittiğini söyler

Gökçe otele döndüğünde kardeşlerine annesi istediği için gittiğini, annesinin onların babalarına casusluk için geldiğini anladığını söyler. İki kız dedelerinin evine döner. Gökçe ise annesinin yanında kalıp kadını göz önünde tutmaya devam eder.

Poyraz'ın hastalığı herkes tarafından bilinmekte; genç adam kansızlıkla suçlanıp herkesten dayak yemektedir. Kamer ise neden herkesin kocasını hastalandığı için dövdüğünü bilememekte; elinden geldiğince engel olmaya çalışmaktadır.

Kuzey hastalanır. Ateşlenince Yıldız terlemesi gerektiğini söyleyip sarmalayınca ateşi daha da yükselir. "Beni yıka" diye tutturup ardından da kendinden geçince Yıldız onu ve iki kızını havuza atarak serinletir. Kuzey hastaneye gidip sonrada taburcu olup eve döner.

Morali bozuk olan Mollaoğulu kızları cafeye gider. Mine Emin'i aradığında çocuk Osman'ın sözlendiğini söyler. Amacı yiğeninin Gökçe'nin gözünde değerlenmesidir. Kızlar sinirlenir ve diğer Mollaoğullarını da alıp Kadıoğlu ailesine mensup Osman ve Emin'in üzerine saldırır

Şule sabah Yıldız'a gelir. Kuzey de oradadır. Şule boşanma evrakını verip Yıldız'ı kışkırtır. Kadın "yasak aşk, yuva yıkmak" gibi sözlere kızıp kendisine "hadi hadi al" diye verilen boşanma kağıdınıo yırtar. Zaten Şule'nin de istediği budur. Boşanmayacağını söyleyip gider. Kuzey ise Yıldız'a "Beni istiyor musun? İstemiyor musun?" der.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder