Yasak Elma 60.bölüm özet. Ender Şahika'nın arkasından Yıldız'la birlik oluyor

Şahika Ender'i oğluyla ilgili tehdit eder. Ardından Yiğit'i arayıp cafeye çağırıp Şahika'nın şantajını anlatır. Yiğit'e elinde bir şey olup olamayacağını sorar. Yiğit emin olamayınca araştırma yapmaya karar verirler. Yiğit; annesine söz vermesine karşın Şahika ile yüzleşir hatta boğazını sıkar. Görüntüleri Ender'e ve Yiğit'e yollayınca kadının blöf yapmadığını anlarlar

Yıldız şirkete gelip Leyla'ya hayırlı olsun derken Şahika'ya karşı adamı olmasını ister. Halit ona şirkette ve evde mikrofon araması yapılacağını söyler. Yıldız telefon konuşması duyulacak diye panikler ama Ender Şahika'nın talimatıyla Yıldız ile yakınlaşmak için o ses kaydını kendisinin yok ettiğini söyler. Yıldız çok sevinir.

Erim o akşam Kaya'lara akşam yemeğine gider. Şahika da yemeğe katılınca gerginlik olur.
Leyla Halit'in yanında işe başlar. Avukat olarak Metin'e vekalet verir. Kaya ile bunu konuşmadan yaptığı için eski patronu biraz bozulur.

Zehra Yıldız'a video çekme isteğini söyler. Videonun konusu farklı kesimlerde aşktır. Yıldız ve Aysel videoda Zehra'ya konuk olurlar.

Yıldız'ı dernek başkanı seçerler. Yıldız Halit'ten bunun basın açıklaması sırasında yanında olmasını ister ama Şahika Halit'in gelmesini geciktirir. Ender de Yıldız'ın arayan Halit'i duymasını engeller. Halit yerine gazetecilerin karşısına Nadir çıkar.Bu tabi ki Halit'in sinirini bozar.

Lila'nın boşanma davası ertesi gündür. İki gencin de kafası ve duyguları karışıktır ama sonuçta boşanırlar. Bu kez Lila okuldaki kızların Ender Çelebi'nin oğlu olduğu duyulduğu için Yiğit ile ilgilenmelerini kıskanmaya başlar. Ama artık iki genç boşandıkları için daha az gergin konuşabilir hale gelmeye başlar.

Şahika'nın ilk istediği Halit ile Yıldız'ın ayrılmasıdır. Halit'le Leyla'nın arasını yapmayı; Nadir'in Yıldız'a ilgisi olduğunu ve bunu ortaya çıkarıp karı kocayı ayırmayı planlarlar.

Şirket yemeğinde Ender Leyla'ya Kaya ile ilgili imada bulunurken Yıldız'ı da Leyla'ya karşı doldurur. Nadir de konuşma yapar ve Halit'e Yıldız'a çok benzeyen resmi hediye eder. Halit ile aralarında erginlik olur. Halit sonrasında resmi parçalayıp Nadir'e yollar.

Nadir Yiğit'e tavsiyeler verirken Kaya'yla tanıştığında da ona şirketin olmasa bile kendisinin avukatı olmasını ister. Kaya Halit'le arasının iyi olmamasına rağmen yine de geçmişe dayanan bir hukukları olduğu için kabul etmez.

Emir morali bozuk olduğu için Yıldız'la yemeğe çıkar. Şirkete yakın olan cafeye gittikleri an arayıp Caner çağırır. Emir daha ne olduğunu anlamadan Caner onu götürünce Yıldız cafede yalnız kalır. Nadir gelip yanına oturur. İkilinin resmini çekip Şahika'ya yollarlar. Şahika da Halit'e gösterir. Halit gidip masaya müdahale edip Yıldız'a kızar.

Ender de Şahika'nın talimatıyla Leyla'yı kocasına asılmakla suçlayıp üzerine gider. Leyla ağlayarak Halit'e gelip istifa etmek istediğini söyler. O sırada Halit de kötüdür. Leyla ile dışarı çıkarlar. Ender ve Şahika planlarının ilk kısmını yerine getirdikleri için el sıkışır. Ancak Ender odadan çıkınca Yıldız'ı arayarak olanları anlatır. Yıldız "Artık bitirelim şunun işini" der.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder