Instagram eski takip nasıl görüntüleyebilirim?

INSTAGRAM ESKİ TAKİP İSTEKLERİNİ GÖRÜNTÜLEME







Instagram kullanıcılarının öğrenmek istediği konularının başında eski takip istekleri gelmektedir. Daha önceden bazı gizli kullanıcılara gönderdiğiniz taleplerden bekletilenlerin hangileri olduğunu görmek ister misiniz? Mobil versiyonda olmayan bu özellik için birkaç incelik kullanacağız ve çözüm oluşturacağız. Şimdilik instagram eski takip isteklerini görüntüleme işlemine bakalım.
Öncelikle yapacağımız işlemin bize ne katacağını tam olarak kavramamız gerek. Bir sosyal medya hesabınız var ve sizi takip edenleri, takip ediyorsunuz. Bazı zamanlar da yeni insanlarla tanışmak veya henüz takipleşmediğiniz bir arkadaşınızı görürsünüz. Bu durumda eğer karşı taraf hesabınız gizlemişse, istek göndermeniz gerekir.
Fakat bazı durumlarda karşı taraf sizin talebinizi reddedebilir veya bekletmeye alabilir. Aradan geçen uzun yıllar sonunda geçmişi yad etmek için bu listeyi görüntülemek istersiniz. Şimdi takip isteklerini görüntülemeişlemine bakalım.
  • Öncelikle bilgisayar üzerinden www.instagram.com adresini açın ve Giriş yap linkine tıklayarak kullanıcı adı – şifreniz ile sisteme giriş yapın.
  • Sağ üstte bulunan profil iconuna tıklayın ve fotoğrafınızın hemen yanında bulunan ayarlar butonuna basarak “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğini işaretleyin.
  • Aşağıya doğru indiğinizde göreceğiniz “Hesap Verilerini Görüntüle” seçeneğine tıklayın.
  • Bağlantılar başlığında bulunan “Mevcut takip istekleri” kısmından henüz devam eden, reddedilmemiş veya onaylanmamış takip isteklerinizi görüntüleyebilirsiniz.
Şimdi bir örnek ile veriyi nasıl kullanacağınızı düşünelim. Instagram’da birini takip ettiniz ve henüz ondan bir onay gelmediğini gördünüz. Hemen bu listeyi açın ve orada bulunuyor mu diye bakın. Eğer bulunuyorsa reddetmemiş, görmemiş veya görmezlikten gelmiştir. Fakat eğer listede bulunmuyorsa, sizin isteğinizi reddetmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder