Azize 6.bölüm özet. Azize; Kartal'ı vuracak mı?

Adem; Kartal'ı Azize, Yiğit ve Kuzey'i evde görünce silah çeker. Kartal adamla mücadele etse de yaraları tazedir. Azize köşeye sıkışmış Kartal'ı Adem'in başına vurarak kurtarır. Kartal kızı bırakmak istemese de gitmeye mecbur kalır. Adem olanları patronuna anlatmaz. Barbaros Azize'ye Alpan köşküne gitmesi gerektiğini söyler. Bu arada İskender'in ölüm haberi de herkese ulaşır. Kuzey de dedesi öldüğü için eve döner.

Kartal'ı evin önünde Balkan karşılar. İkili kavga eder. Tam durdukları sırada anneleri Zeynep Alkan eve gelir. Onu gören herkes şaşkındır. Kadın herkese emirler yağdırır. Taziye veya ağlama hiç olmaz. Kadın eve misafir de istemez. Azize'nin kim olduğunu merak eder. Bir süreliğine işleri Kartal'ın devam ettirmesine karar verdiğini söyleyen anne; Balkan'ı susturur

Adnan'ın Kuzey'in kendi oğlu olduğunu öğrenmesinin ardından adam İskender, Barbaros ve Balkan'la konuşma kararı almıştır. İskender'in ölüm haberi bile adamı durdurmaz. Yıldız ve Tuna korku ve panik içindedir. Yıldız eğer Adnan durmazsa onu öldürteceğini söyler. Tuna daha da korkar. Adnan'ı ancak kendi kafasına dayadığı silahla durdurur.

Azize ve Kartal bölüm boyunca birkaç kez yakınlaşıp öpüşmenin kıyısından döner. Asya 'ya yakalanırlar. Kartal baş başa kaldığında Asya'nın öpmesini engeller. Zeynep hanım akşam yemeğine Azize'nin de gelmesini istediğini söyler. Azize masaya geldiğinde ona kim olduğu sorulunca isim vermeden anne babasından ve ölümlerinden bahseder.

Azize bu dokunaklı konuşmasının ardından dışarı çıktığında Kartal da peşinden gider. İntikam için geldiği evde üzerinde onlardan emanet alınmış elbisesi ile onların sofrasında oturması kanına dokunmaktadır. Kartal kızın eline silah verip isterse kendisini öldürebileceğini söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder