Ferhat ile Şirin 6.bölüm özet. Ferhat intikamını almak için ayağa kalkıyor

Fox Tv de yayınlanan Ferhat ile Şirin de bu bölüm; Cemal yaralı kurtardığı Ferhat'ı tanıdık bir hastaneye götürür. Ameliyata alınan Ferhat'ın durumu kötüdür. Cemal çocuğun başında endişe ile bekler. Ferhat'ın babalığı da oğlu için endişelidir. Şehnaz sürekli uyuklamaktadır.

Her şeyden habersin Banu ve Şirin işler için birbiriyle itişmektedir. Hüsrev ise Şehnaz'ı gittiği için çok fena durumdadır. Yiğit her yerde kadını aramaktadır. Hüsrev Banu'ya Ferhat'ı öldürdüğünü söylediğinde Banu çok üzülür. Eve gelip yatar. Şirin; ablasının hastalığını fırsat bilip onu ilaçla daha da hasta etmektedir. Bir kaç gün sonra iş yerine gidip işlerin başına geçer.

Ferhat'ın babası çırağı Ali'yi arar ve ondan eve dükkana bakmasını ister. Oralarda bekleyen Yiğit'in adamları Ali'nin peşine düşer. Çocuk ustasının yanına Yalova'ya gider. Yiğit'in adamları çocuğu bir yere kadar takip edip kasabada onları arar ama bulamaz. Baba oğluna haber yollamak için fırıncı kızı arayıp otobüsle mektup yollar. Kız mektubu alıp atölyeye Ferhat'ın bulması için bırakır.

Şirin Banu'nun geri çevirdiği bir işi alır. Yakalanmadan halleder ama içinde bulundukları organizasyon tarafından fark edilirler. Banu'nun kendisi için yaptıklarını hatırlayan Şirin ilaç vermeyi kesince abla kendisine gelip işlerin başına geçer. Bu yaptıkları şey için kardeşi ve Hüsrev'e kızar. Zaten psikoloisi bozuk olan Hüsrev; oğlu ve Şirin'in evlenmesiyle zaten Karalılardan birine sahip olacağını düşünerek Banu'yu öldürme planları yapar.

Ferhat kendisine geldiğinde Cemal onu eve götürür. Ona babasıyla ceza evinde tanıştığını; ona bir can borçlu olduğunu söyler. Karalılar ve Hüsrev'le alakalı geçmişi anlatır. Mal varlığını babasının ona verdiği elmas kesesi sayesinde olduğunu söyler. Ferhat kimseyi öldürmeden düşmanlarının güçlerini ellerinden alarak gelişecek bir intikam planlar. Banu üslerinden yediği fırça ile Cemal'le iş yapmayı kabul eder.

Banu Cemal'i aradığında orada olmadığını ama ortağını yollayabileceğini söyler. Banu ile buluşmaya Ferhat gider. Genç kadın onu görünce çok sevinir. 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder