Yasak Elma 62.bölüm özet. Ender Yıldız'a gözdağı veriyor

Halit resmi ve telefonun kaybettiğini anlayınca evde herkese, Erim'e bile bağırır. Aysel'i suçlar. Yıldız safa yatar. Suç eve gelen tek sinsi yabancı olan Ender'e kalır. Halit soluğu Ender'in yanında alır. Kadın ne olduğunu anlayamasa da kumpasa kurban gittiğini anlar. Nadir ile konuşur ama adam tabi ki Yıldız'ın adını vermez. Ender etraflıca düşündüğünde bunu yapanın Yıldız'dan başkası olamayacağını anlar. Yıldız'la buluşup yüzleşir ama kadın inkar eder.

Lila sürekli Yiğit'i düşünüp online olup olmadığına, kendisini engelleyip engellemediğine kafayı takar. Zehra'nın telefonundan bakıp rahatlar. Yıldız ona akıl verip teselli etmeye çalışır

Kaya'nın Nadir'in avukatı olacağını duyan Halit köpürür. Kaya onunla yüzleşip bunun onun tavırları ve Yiğit yüzünden olduğunu söyler. Oğlu da Halit'e hep kızgın olduğunu söyleyip sitem eder.

Emir hastalanınca işi olan Leyla onun için endişelenip Yıldız'ı arar. Yıldız ona çorba yapmaya gittiğinde Nadir o eve gelip neden o resmin kendisi için önemli olduğunu anlatıp tehdidi için özür dileyip kendisini affettirmeye çalışır

Nadir Yiğit'i kumarhanesine götürür. Ezik büyüyen çocuğun kağıt sayıp hile yapıp kazanmasını; kumara alışmasını, eğer gerekirse annesini bununla vurmayı planlar. Ancak Yiğit masada biraz takılıp kalkar. Kağıt saymanın hile yapmak olduğunu Nadir'in arkadaşı olan kumarhane sahibine bunu yapmasının ayıp olacağını söyler. Nadir çocuğu takdir eder.

Ender oğlunu sıkıştırıp Nadir ile kumarhaneye gittiğini öğrenir. Önce kızıp yüzleşmek istese de sonra bir plan kurar. Şahika ile buluşup Nadir'in kumar hanesinden bahseder. Şahika bu bilgiye sevinip hemen Halit'e gider.  Nadir'e resmi kaptıran Halit bu bilgiye adeta atlar. Hemen o gece mekana baskın düzenlenmesi için harekete geçer.

Ender; Yıldız'a gözdağı vermek için ona bir davetiye yollatır. Zehra'yla davete gittiklerinde kumarhaneye gitmiş olurlar. Kumarhane konseptli bağış gecesi zannedip oyun bile oynarlar. Daha sonra polisler basar ve nezarete atılırlar. Halit onları almaya gittiğinde çok sinirlidir. Yıldız başına gelenlerin Ender yüzünden olduğunu anlar. Zaten Ender de inkar etmez ve Yıldız'ın kulağını çeker

Ender ailecek yemek düzenler. Erim'i de çağırır. Lila da gelir ve barışır. Kumarhane baskınının ardından güven tazelemek için Ender Nadir'i evine yemeğine çağırır.

Halit ve Leyla dertleşmek yemeğe gider. Şahika takip ettirip fotoğraflarını çektirtir. İsimsiz bir zarfla Yıldız'a yollar. Yıldız telaşlanip Halit'i ve Leyla'yı ayrı ayrı arayıp ağızlarını arar. İkisi de buluştuklarını söylemeyince aralarında bir şey olduğunu düşünüp Ender'i arayıp durumu söyler. Bunu Şahika Nadir; Yıldız'a ulaşsın diye yaptırmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder