Hekimoğlu 1.bölüm özet. Karakterler ve hikaye

Ateş Hekimoğlu tanı koyma bölümünde çalışan kendine has bir doktordur. Orhan ismindeki doktor onun tek arkadaşıdır. İpek ise herkese ve kaprislerine karşın Ateş'i işe alan kişidir. Hastahanenin yöneticisidir. Hekimoğlu bu bölüm; İpek'in zorlamasıyla poliklinikte hasta kabul etmeye de başlar  Ateş'in 3 tane asistanı vardır. Yeni gelen Mehmet ali, Emre, Zeynep

Okulda rahatsızlanan genç bir kadın hastaya kimse teşhis koyamayınca Ateş'e başvururlar. Ancak adamın hasta almak istemeyen bir karakter olması yüzünden Doktor Orhan hastanın kuzeni olduğu yalanını söyler. Kıza çeşitli teşhisler koyar ama netice bulamazlar. Hekimoğlu asistanlarından kızın sınıfına ardından evine bakmalarını ister. Buzdolabındaki etli çiğköfte yüzünden kızın beyninde kurtçuk olduğuna karar verip tedavi edip kızı kurtarırlar.

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi KargaSeven Pictures imzalı, yönetmeliğini Hülya Gezer'in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı medikal drama ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Amerikan yapımı "House M.D." dizisinden uyarlanmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder