Yasak Elma 49.bölüm özet. Ender Çelebi dönüyor

Ender'in Yıldız'ın evine geldiğinde konuştuklarını izleriz. Ender Şahika'yla ilgili bildiklerini anlatır.

Zehra ise yazdıklarını kurtaracak diye Yiğit'e sempati duyar ve kitabı bastırtmasına yardım edecek diye Şahika'ya teşekkür eder. Oysaki kadının öyle bir niyeti yoktur. Zehra kadının yönlendirdiği yerlerden red cevabı alınca bir yayınevine para verip basılmasını sağlar. Babası dolandırıldığını söyleyince çok üzülür ama kitap basılmaktadır.

Caner'in gelmemesi için Şahika yine bir şeyler çevirir. Caner Yıldız'ı arayıp buluşur ve plan yaparlar. Bebek için en dedikoducu sosyetik kadınları arayıp shower partisi düzenlerler. Bebek alışverişi yapmak için para ister ama Halit vermez. Şahika Yıldız'ın damarına basmak için eski elbiselerini ona getirirken para da verir. Yıldız tabi ki sinir olur.

İş görüşmesi için gittiği yerde gördüğü elbiseyi denemeden çıkan bir kadın Kaya'nın dikkatini çeker. Leyla ismindeki kız Caner'in karşısına çıkıp kardeşi olduğunu söyler. Kendisine yardım etmesini ister. Hukuk okurken dondurmak zorunda olduğunu söyleyince Kaya'ya sorabileceklerini söylerler. Kaya kabul eder. Kız geldiğinde onun mağazada elbise denemeyen kız olarak hatırlar

Yıldız yeni işi hayırlı olsun demek için Kaya'ya gider. Tarafsız olduğunu duyunca sevinir. Şahika Erim'e ilaç verir. Sonra da Yıldız'ın nerede kaldığını tek olduğunu falan söyleyip Erim'in aklına Yıldız'a saldırmayı düşürür. Gerçekten de herkes yattıktan sonra Erim Yıldız'a saldırır. Şahika Yıldız'ın kilitli tutulması gerektiğini fitneler.

Yiğit Lila'yı etkileme konusunda yeterli olmayınca Şahika Yiğit'e sahte bir sevgili bulur. Lila'nın gözüne sokar. Yiğit'le ilgili onu daha havalı gösterecek şeyler söyler. Yiğit de öyle davranır.

Caner özellikle Kaya'ya Yıldız'a yapılanları anlatır. Yıldız'ın baby shower partisine Emir yardım eder. Sonrasında Yıldız magazinciler ve sosyeteye müştemilatta kaldığını, para verilmediğini, Şahika'nın kocasının nişanlısı olduğunu söyler. Şahika rezil olur. Yıldız'ın yemeğine ilaç koyar. Yıldız odada kapalı kalmasına kızıp yemeği yemez.

Aysel hastalanınca ambulansla hastaneye götürürler. Şahika üstü olan adamı arayıp raporun değiştirilmesi gerektiğini sonuçlarda zehir çıkmaması gerektiğini söyler. Yıldız kendi tabağından Aysel'in yediğini öğrenince durumu anlar ve Caner'i arayıp ablasıyla konuşmak istediğini söyler. Ender'e olanları anlatıp "Dön artık" der

O gün için yalıda bir parti verirler. Ender polislerle gelir ve herkesin önünde Şahika'yı gösterip "Bu kadın beni öldürmeye çalıştı" der.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder