Çukur Dizisi 69.bölüm özet. Akın'ın başı dertte

Karaca gece deponun etrafında dolaşırken Akın tarafından kovalanır. Kız kaçar ama ayakkabısını düşürür. Azer düğünü olduğu için memlekete gidecektir. Sevkiyatı Akın halledecektir. Akın'ın planı Yamaç Yücel'den sonra Azer'i de halledecek bu müşterilerle bundan sonra hep kendisi iş yapacaktır. 

Medet; abisi onunla görüşmediği için Cumali ile konuşur. Akın'ın mahalle ile ilgilenmediğini silahçılara tedarikçinin "Öküz öldü, Ortaklık bozuldu" dediğini söyler. Cumali haliyle çok kızar. Bi de Sultan hanımın Salih ile görüşmeye geldiğini, abisinin de onunla görüştüğünü söyler. Merek eden Cumali; Salih'e nedenini sorar ama o söylemez.

Aliço ise babası komutanı olan kişi tarafından tutulmaktadır. Ancak Aliço ile yapabilecekleri bir operasyon için toplandıklarında Aliço yine krize girip "Komutanım gelme. Tuzak tuzak" diye bağırmaya başlar. Babası adamına "Bu adamı çözeceksin. Ne yap et. Çöz" der.

Efsun babaannesiyle görüşmeye gider. Ardından Yamaç gelir. Yaşlı kadın Yamaç'ı kandırıp arkasını dönmesini sağlar ve buz kıracağıyla sırtından yaralar. Efsun Yamaç'ın arkasından koşar. Yamaç kan kaybından bayılınca onu odaya taşıyıp tedavi edip uyumasını sağlar. Babaannesine kendi kaçtı der. Efsun Yücel'i arar. Açmadığını görünce Azer'i arar ama adam Adana da el öptürme merasiminde olduğu için açmaz.

Yamaç uykusunda akıl hastanesinde tanıştığı kızı görür. Kızın kucağında ikisinin bebeği olduğunu söylediği bebeği görür. Akıl hastanesine girip kızı bulur. Gördüğü rüyayı anlatır. Kız ona söylemese de o da aynı rüyayı görmüştür. 

Cumali görüşe o "Öküz öldü, Ortaklık bozuldu" diyen adamın gelmesini sağlar. Adama sorup lafı doğrular. Sonra da gider. Cumali kaçmak için cezaevinde yangın çıkarır. Tam kaçacakken Salih'in ispiyonlaması yüzünden yakalanır. Cumali hücreye atılır. Çok öfkelidir. O yüzden Salih'i başka cezaevine yollarlar. Babasını öldürdüğünü söyleyen adamın bulunduğu cezaevine. Cumali kapıya başını vurarak kendisini bayıltıp sonrasında kaçar.

Karaca, arkadaşı ve Damla depoya girer ama boştur. Ayşe oğlu eve geldiğinde ona kırık heykeli göstermiş; O da depoyu boşaltmıştır. Akın bu bilgi karşılığında annesine pırlanta kolye ve kürk alır. Saadet ispiyonladı zannederler. Ters davranınca Akın'a gidip bunları zapt etmesini söyler. Akın kimsenin yalnız gitmemesini söyler. Gerçekten birileri eşliğinde giderler ama Saadet onları kaçırır. Tüm kızlar toplanıp depoya girer.

Azer çok sevdiği küçük kız kardeşinin düğününe gider. Kız kocası abisinin yanında belinde silah olmadan yaşasın istemektedir. Düğün gecesi damat ve Azer'in erkek kardeşini Yamaç su kıyısında bağlar. Birinden birini seçip öldürmesini söyler. Damadı öldürünce gelin de kendisini öldürür. Azer de etrafındakiler de çok üzülür.

Akın yabancı alıcılarla buluşup teslimatı yapar ama tam uzaklaşacakken adamlar yolunu çevirir. Akın'ın teslim ettiği heykellerin içinde uyuşturucu değil şekerleme vardır. Akın kimin yaptığını anladıysa da kalakalır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder