Yasak Elma 48.bölüm özet. Yıldız ortaya çıkıyor

Dizi sezona bomba gibi giriş yapıyor. Aradan bir zaman geçmiş; Halit otobüs durağında saç sakal karışmış zavallı bir halde oturuyorken yanına lüks bir araçtan inen şoför yanaşır. İçinde Yıldız vardır ve berduş Halit'e gideceği yere kadar bırakmayı teklif eder. Halit binmez, Yıldız araçla gider. Ve bu duruma nasıl gelindiğini Yıldız'ın anlatımıyla dinlemeye başlarız.

Ender'in kaybolduğu gece herkes için dönüm noktası olmuş; yalıya gelen polisler olay yerini araştırmış, dalgıçlar denize dalıp ceset aramış; Ender'in ayakkabısının tekini bulabilmişlerdir. Erim ve Caner kötü olmuşlardır. Kamera kayıtları yokmuş. Yurt dışı ekipleri nedenine bakmış ama sonuç alamamış. Yıldız

Yıldız Emir'in evinde hamilelik testi yapmış, pozitif sonucunu almıştır. Tam o sırada eve gelen Emir olanları anlatır ve Yıldız karnındaki  bebek için endişe ederek evden gider. 8 Ay boyunca kimsenin onu tanımadığı bir kasabada "Fadik" adıyla yaşar. Kontrole gittikleri doktor, bebeğin ters geleceği haberiyle annesiyle beraber biraz panik olurlar. Boşanma evraklarını imzalamadığı için ve ortada olmadığı için Halit'le boşanamamışlardır. Annesi evden çıkınca kapıya Ender gelir. Yıldız şaşakalır.

Erim ise o zaman zarfında klinkte kalmış; artık daha iyi olduğu için eve dönecektir. Yiğit Şahika'nın talimatıyla sürekli çocukla ilgilenmektedir. Caner de Erim'i görmeye gelir ama Şahika çocuk dayısını görünce daha kötü olacağını savunup herkesi ikna eder. Şahika Erim'i olaydan sonra kaçtığı için Yıldız'ın suçlu olabileceğine inandırır. Yiğit'e içeriğini yalan söyleyerek çocuğun içeceklerine koyması için ilaç verir.

Halit'e Erim'in kendisi ile iyi konuştuğunu söyleyip kandırır. Sahte bir anne şevkati sergiler. Ertesi gün Şahka'nın doğum günüdür. Halit kadına evlenme teklif edip o güne kadar beraber yaşamalarını ister. Kaya duurumu kabul etmez ve şirketi de bırakıp avukatlık işine geri döner. Caner ve Emir'i yanında işe alır. Abisi şirketten ayrılmadan önce Şahika bilgisayarındaki herşeyi kopyalar.

Zehra kişisel gelişim kitabı yazmış; babasına söylemek için Şahika'nın desteğini beklemektedir. Şahika Yiğit'e yeni görev verir ve Lila ile aşk yaşamasını emreder.

Halit'le aşk yaşayan Şahika evde ve şirkette herkesi kontrolü altına almıştır. Tek ilişkilerini onaylamayan Kaya'dır. Şahika'nın doğum gününde yalıda bir davet düzenleyen Halit herkesin önünde kadına evlenme teklif eder. Tam "Evet" dediği sırada karnı burnunda Yıldız çıkagelir. "Nişanlanmak için boşanmamız gerekmiyor mu" diye sorar. Şahika bozulur; davet dağılır. Şahika'ya giden Halit; kadının eve yerleşmesi için ısrar eder.

O akşam kapıya polisler gelir. Yıldız ifade vermeye gider. Erim evde Yıldız'ı görünce onu annesinin ölmesinden sorumlu tutar ve üzerine yürür. Halit hamileliğini sorgular ve ertesi gün Yıldız'la doktora Halit Şahika da gelir. Dna testi isterler ama doğuma kadar beklemeleri gerektiğini ve bebeğin erkek olacağını öğrenirler. Doğuma kadar evde kalması konusunda anlaşırlar. 

Şahika Zehra'nın kitabını siler. Zehra bunu Yıldız'dan bilip kavga çıkartır ama Şahika'nın sildiğinden habersiz Yiğit kitabı kurtarabileceğini söyler. Erim'i kışkırtıp dediği gibi davranmaya ikna eden Şahika; Yıldız'ı görmenin çocuğa iyi gelmediğini söyleyip kadını müştemilata göndertir. Personel yemeği yedirtir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder