Çocuk Dizisi 3.bölüm özet. Asiye hanım Akça'yı teslim ediyor

Hasan'ın baskın vereceğini öğrenen Ali Kemal evde teakkuz durumu yaratır ve polisi arar. Şule panikle kendi bebeğini alıp odasına girer. Efe'ye dönüp bakmaz bile. Bu Akça'yı kızdırır. Asiye hanım Hasan'ın karşısına çıkıp sana Akça'yı etiricem şimdi gelmeyin der.

Akça Şule'ye kızar hatta onu balkondan atmaya çalışır. Asiye hanım Şule'nin hapları içmediğini duyunca kendi eliyle verir. Hasan'ı teşhis etmesi için Efe'yi götürürler ama çocukla babaannesi daha önceden konuşup "O adam kötü adam. Ailemize bulaşmasın. Tanısan da söyleme" dediği için tanımadığını söyler. Efe'nin korktuğunu düşünürler. Hasan'ı salıverirler.

Ali Kemal Hasan'ın dosyasına bakar. Dosyası kabarıktır ve Akça'nın annesini cinayete teşebbüsten içeride yatmıştır. Eğer benzer bir suç işlerse yine içeri girecektir. emniyet çıkışı yine karşılarına çıkar. Ali Kemal Emine anneyi köşke çağırır. Bir plan yaparlar. Emine hanım kabul eder. Hasan'a gidip Akça'nın Ali Kemal'in çiftliğine götürüldüğünü söyler

Emine köşke gelir. Şule Akça'nın bebeğini kaybettiğini öğrenip Asiye hanımın ağzını arar. Ardından Şule; Ali Kemal'e Akça, Hasan, bebek hikayesini anlatır. Ali Kemal sorular sorunca geçmişte olanları anlatır. Annesinin Hasan'ın aklını karıştırıp bebeğin ondan olmadığını ima ettiğini bu yüzden onu dövdüğünü; ardından annesini öldürmeye çalıştığını anlatır.

Çiftliğe giderken Asiye hanım Hasan'a tuzak kurulduğunu öğrenip uyarmaya gider. Hasan Emine'yi de çağırır. Çiftlik evini adamlarına kontrol ettirir ve polisleri fark ettiğinde de Emine'ye yüklenip kafasına silah dayar. Asiye onu kurtarmak için araya girer. Bu kez Hasan niye bana yardım ettin diye sorar. Asiye "O kızı evimde istemiyorum. Al götür istiyorum" der.

Hasan çiftliğe gelmeyince Emine anne son anda caydı zannederler. Kadın telefonlarını da açmamaktadır.

Şule ise Akça'nın cüzdanındaki ultrason görüntüsünün izini sürüp hastaneye kadar ulaşır. Para karşılığında doğum yaptığını bulur.

Asiye Hasan'a "Akça çiftlikten döner dönmez kızı sana getiricem" diye söz verir. Asiye hanım ev gelip Akça'ya "Efe düşmüş" diyip kızı Hasan'a teslim e

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder