Sen Çal Kapımı 3.bölüm özet. Eda ve Serkan sonunda nişanlanıyor

Eda ve Serkan'ın nişanı tam tahmin edildiği gibi olur. Zengin, gösterişçi kişiler Eda'yı okulla, aileyle, işle ilgili ezmeye çalışır. Serkan kıza destek olur ama işi tüm sunumlarına karşılık Kaan'a kaptırınca sinirlenip Eda'yı biraz kırar. Dans ederken kendilerini kaptırırlar. Yüzük takma olayının ardından öpüşmek zorunda kalırlar. Ceren ve Engin nişanda tanışıp arkadaş olur. Ayfer hala ve Aydan anne ise birbirlerinden kesinlikle hoşlanmamışlardır. Birbirlerine laf sokmaktan hiç çekinmezler. Nişandan sonra Serkan; Eda'ya kendisini biraz açar. 

Ertesi sabah Serkan Eda'yı almaya gelmez, telefonlarını da açmayınca kız endişelenip evine gider. Orada Selin'le karşılaşır. Selin Ferit ile aynı eve taşınacağını söyleyince Eda da aynısını söyler. Evde iş yerine gitmesi gereken koliler vardır. Eda söz verdiği gibi kolileri iş yerine taşırken Selin de Aydan anne'ye Eda'yla Serkan'ın aynı eve taşınacağını söyler. Kolileri bu yüzden taşıdığını düşünüp konuşurlar ama Eda başka bir şey zannedip cevap verince bir yanlış anlaşma olur. İki kadın Serkan'ın evinde Eda'nın eşyaları için yer açtığını zannederler. 

Aydan anne hemen Ayfer hala'ya bunu yetiştirince kız tarafında da bu kriz yaşanır. İş yerine gelen Selin bu taşınma mevzusunu Serkan'a  söyleyince olay daha da karışır. İş yerine geç geldiği için, ofisindeki tadilat yüzünden Serkan'a programını veremediği için yediği azarlara bi de bu aynı evde yaşama konusundaki azar da eklenir. Serkan Eda'ya ona yakın olduğu için rahatsız olduğunu söyler.

Serkan şirkette bir casus olduğundan şüphelenip bir tuzak kurar. Bir restorasyon ihalesine girmeye karar verir. Maliyetin üçte biri bir teklif vereceğini söyler. Bu iş için holdingi garantör göstermesi gerekmektedir. Bu iş için iddiaya girdiği babasından ve Selin'den imza almayı başarır. İhale günü Kaan Karadağ işi alınca rahatlar. Hırsla girdiği bu ihale Kaan'ı batıracak kadar büyüktür. Serkan aynı zamanda casus olduğunu kanıtladığı avukat Ahmet işten atar.    

Kaan bu arada iş yerinde Melek'i tavlamaya çalışırken Erdem de Figen'e yakınlaşmaya çalışır. Ferit de Selin'in sürekli Serkan'dan bahsetmesinden usanmıştır. Küçük bir kavga ederler. Selin ve Serkan öğlen yemek yerler. Melek, Ceren ve Figen bunu görüp Serkan'ın Eda'yı eski sevgilisiyle aldattığını düşünür. 

Selin Eda'nın elindeki kumaş kataloglarını evi dekore edecek olarak algılar. Bu konuyu duyan Pırıl hemen bunu anlaştıkları gibi Aydan anneye yetiştirir. Kadın hışımla Eda'yı arayıp yanına çağırır. Selin ve Ferit akşam yemeği için Eda ve Serkan'a gitmek isterler. Selin bunun için Eda'yı arar. Üst üste aramalarla strese giren Eda Serkan'ın kollarına bayılır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder