Güneşi Beklerken 11.bölüm özet. Kerem Zeynep'in babasını öğreniyor mu

Zeynep uyandığında Barış'la kahvaltıya gitme planı yaparken Kerem onu gelip alır ve babası olduğunu düşündüğü adama götürür. Adamı küçük kızıyla gören Kerem bir şey söylemeden Zeynep'i geri götürür. Kendisi daha sonra kendisi tek başına adamla konuşmak için gider. Adam Kerem'e bu söylediklerinin yalan olduğunu; Demet yada Zeynep diye kimseyi tanımadığını söyler. 

Barış evde amcasının ona doğum gününde yolladığı zarfı görür. Amcası ona babasından kalan bir kol saati yollamıştır. Sürekli mektup yazdığını ama cevap gelmemesinden de mektupların eline geçmediğini anladığını yazmıştır. Anne babasının ölümüyle alakası olmadığını, Eğer onu görmeye gelirse her şeyi anlatacağını yazmıştır. Bu satırlar Barış'ın kafasını karıştırır. 

Barış anneannesiyle amcasının ceza evinden gönderdiği mektupları vermemesiyle ve yazdıklarıyla ilgili konuşur.  Kadın yazdığı mektupları attığını söylese de saklamıştır. Barış gittikten sonra onlara bakar ve Sayarlara gidip Ahmet beyle konuşup olanları anlatır

Jale'nin doktoru Murat ona sürpriz yapıp kahvaltı hazırlamak için eve gelir. Sonra da motorsiklet ile gidip sergi gezerler. 

Demet'in kocasının eski sevgilisi olduğunu öğrenip resimlerini de çekmecesinde sakladığını gören Tülin; Melda'yı arayıp Sayarlar işinde çalışan herkesle toplantı ayarlamasını ister. Toplantıda Tülin hafta sonu karşılaştıklarıyla ilgili şeyler söyler. Kısa süre verip Demet'in üzerine iş yıkar. Telefonda da Cihan'la araları çok iyi gibi konuşur.  Akşam yemek hiç iyi geçmez. 

Yağmur ve Can akşam arkadaşlarla partide olmak için sözleşirler. Barış ve Zeynep de o partiye gitmek için sözleşirler ama Kerem Barış'tan önce gelir. Zeynep'le çarpışan biriyle tartışır. Partide bir kızla ilgili iddiaya girer. Kızı tavlar, beraber çıkar ama keyfi olmadığını söyleyip kızı eve bırakır. 

Cem Tülin'i arayıp sürekli görüşmek ister. Ertesi gün öğlen buluşurlar. 

Tayfun ise Kerem'le konuştuktan sonra albümlerini karıştırır ve Demet'le çekilmiş resmini bulur ve Kerem'i çağırır. Demet'i tanıdığını ama asla sevgili olmadıklarını anlatır. Yine de Demet'le görüşmek isteyince Tayfun'u evlerine götürür. Demet olanları adama anlatır. Tayfun anlar. 

Melis anne babasının barışmamalarına kızar. Ardından Kerem'in Zeynep'in gerçek babasının peşinde olduğunu öğrenip annesini arar. Kötü konuşunca Tülin okula gelir. O sırada Tayfun'u bulduğunu öğrenen Demet; Kerem'le konuşmak için okula gelir ama Cihan'la karşılaşır. Demet adama Jale'nin hastalığından bahsedince o da hastaneye gelir. Jale kemoterapiye girer. 

Kızıyla konuşmaya gelen Tülin; Demet ve Cihan'ı beraber görür. Aldatıldığını düşünüp Cem'in evine gider. 

Cihan Kerem'in aşık olduğunu anlar ve çocukla eskiden başına gelen bir aşk olayından bahseder. Kerem'in kafasında soru işaretleri oluşur ve Melis'e gider. Kızı yemeğe çıkarma bahanesiyle odasına gönderip Cihan hocanın odasında masasını karıştırır. Demet'le resimlerini görüp herşeyi anlar.

O sırada Zeynep Kerem'in odasında Barış'ın yemek getirmesini beklemektedir. Kerem'in aceleyle çıkarken bıraktığı telefonu çalar. Arayan Tayfun S'dir. Telefon açılmayınca "Poyrazköy limanında buluşalım" diye mesaj atar. Zeynep daha bir gün önce oraya götürüldüğünü hatırlar. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder