Güneşi Beklerken 13.bölüm özet. Barış; Kerem ve Zeynep'i kıskanıyor

Cihan Tayfun'dan aradığı cevapları alamayınca konunun muhatabı Demet'le konuşmak için yola çıkar. Diğer taraftan Demet de kızına yeni bir şey söylemese de kızının kendisini anlamasını istemektedir. Demet Cihan'a cevap vermez. "Sana ne sana hesap mı vericem. Sen değilsin sonuçta" der. 

Cem sürekli Tülin'i aramakta ama kadın açmayınca moda evinde toplantı talep eder. Cem kadının peşini bırakmak istemez. Akşam eve gelip görüşmek için ısrar eder. Tülin kocası görmesin diye apar topar adamı yollar. Ertesi gün de kızıyla Tülin'i takip eder. Sonra da kadına onun yatak odasında gizli kamerayla çekilmiş özel görüntülerini yollar. 

Zeynep günlerce okulda ve evde herkese tavırlı sinirli davranır. Saçının bir kısmını pembe yaparak okula gelir. Cihan okul yönetimiyle konuşup kızın ceza almasını engeller ama Zeynep hocasına karşı gelince müdür odasına gönderilir. Odada tek olan Zeynep; kapıyı kilitleyip ses sisteminden anons yapıp tüm okula müzik dinletir. Okul yönetimi Demet'i arayıp okula çağırır. 

Melis 1 hafta sonra okula döner. Demet'le konuşup kızına babasını söylememesi için yine ikaz eder. Melis hastaneden çıktıktan sonra psikologa gitmesi gerektiği söylenir. 

Zeynep Kerem'e "Beraber takılalım. Gittiğin yerlere gitmek istiyorum. Kafa dağıtalım" der. Arabasını kullanmasına izin verir. Gece klübüne giderler. Zeynep yüzünden kavga çıkar. Yemek yiyip kızı eve bırakır. Bir falcı Kerem ve Zeynep'e fal bakar. İkisine de birer renkli taş verir. Aşık oldukları insanı bulunca denize atmalarını söyler. 

Barış da amcasının ceza evinden gönderdiği mektuba takılmıştır. Zeynep'e akıl verip sinirlenip kızın kalbini kırar. Sonrasında gönlünü kazanmak için kıza gider. Elinde çiçekle özür dilemeye hazırlanırken Kerem ve Zeynep'i beraber arabada görür. Küsüp çiçeği vermez. Ertesi gün okulda "Neden hep Zeynep'in yanındasın. Hoşlanıyor musun" der. İki arkadaş kavga eder. 

Jale Cihan'a her şeyi anlatan bir mektup yazar. Cihan'ın ofisine masanın üzerine bırakır. Cihan kadının bıraktığı Zeynep'in babasına kendisini anlattığı cd.yi izler ve çok etkilenir. 

Jale'nin doktoru Demet'i arayıp yemeğe çıkmak ister. Kadın arkadaşı hakkında konuşacaklarını zanneder ama konu kendisidir. Kadın adamı terslemez ama pek bir şey de konuşmaz. 

Barış Zeynep'e neden kendisiyle değil Kerem'le kafa dağıttığını, bir şeyler paylaştığını sorar. Kız da "O beni yargılamıyor. Sen sürekli akıl veriyorsun" der. Barış biraz düşünüp Zeynep'e hak verir ve özür diler. Kız ona sarılır. İkiliyi öyle sarılmış gören Kerem etkilenir. Kerem ve Melis; çocuğun odasındayken kız anı yaşamak istediğini söyleyip onu öper. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder