Güneşi Beklerken 9.bölüm özet. Kerem deli gibi Zeynep'i arıyor

Tülin ve Cem arabayla kaza yapar. Kadın kafa tramvası geçirmiştir. Hemen hastaneye götürüler ve Cihan'ı ararlar. Cihan apar topar Demet'in yanından çıkıp hastaneye gelir. Tülin Cihan'a taksiyle kaza yaptığı; hastaneye taksicinin getirdiği yalanını söyler. Karısıyla Cihan'ı mutlu gibi gören Demet, babalık konusunu söylemekten vazgeçer. 

Teknede kaybolan Zeynep'i suya atlayan Kerem arar, seslenir ama bulamaz. Barış ve Zeynep'in okuldan arkadaşı da gelir, sahil güvenliğe haber verirler. Demet'i arayan kız; gece Zeynep'in onlarda kalması için anneden izin alır. 

Eve giden Melis ağlamakta ve kriz geçirmektedir. Zeynep'in hayalini gördüğünü zanneder. Cihan kızını arayıp annesiyle ilgili telaşlandırmamak için yıl dönümü için "Şile'ye geldik" der. Ertesi sabah Cihan Tülin'i İstanbul'a ilk geldiğinde tuttuğu evin olduğu mahalleye getirir. 

Kerem bütün gece tekneyle çıkıp etrafa bakar. Sabah Melis'le televizyonda gördükleri kimliği belirsiz kadın cesedi için oraya giderler. Ceset Zeynep çıkar diye çok korkarlar. Kerem morga cesedi teşhis için girer. Kız Zeynep değildir. 
Balıkçılar Zeynep'in çantasına ulaşır. Telefon sinyalinden kızı bulmak için Barış polis bir tanıdığını arar. Sahilde aramaya başlarlar. Bir hastanedeki boğulma vakasına bakmak için giderler. Melis yoğun bakıma girip bakar. Kız Zeynep değildir. 

O sabah birden bire Jale'nin gözleri görmemeye başlar. Panikle Erol ismindeki doktor arkadaşını ararlar. Adam başka bir doktor arkadaşını getirip Jale'yle konuşur. 

Tülin ve Cem'in görüntüleri internete düşmüştür. 
Zeynep'in kaybolduğunu söylemek için eve gittiklerinde kız ortaya çıkar. Kerem'in yaptıklarını öğrenen Zeynep; Barış'ın yardımıyla bu olayı düzenlemiştir. Kerem kızın tüm söylediklerine rağmen hayatta olduğu için çok mutlu olur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder