Sen Çal Kapımı 1.bölüm özet. Serkan Bolat ve Eda Yıldız'ın kesişen yolları

Ailesi öldükten sonra kendisini derslerine veren Eda'yıserası olan halası büyütmüştür. Peysaj mimarı olmak için yüzde 100 bursla üniversitede okuyan kızın bursu son sene hayalleri olan İtalya'dan teklif aldığı sırada kesilir. Eda kendisine burs veren şirkete gidip konuşmak istese de patron Serkan Bolat ile görüşemez ve adama kin duymaya başlar. Arkadaşları Ceren, Melek, Figen mezun olurken Eda; halasının serasında tam zamanlı çalışmaya başlar. Serkan'ın ise bursların kesildiğinden Eda'yla konuşana kadar haberi bile olmaz. Hatta bunu yapan personele oldukça kızar 

Derken üniversitenin mezunlar gününde konuşmacı olarak Serkan Bolat gelir. Konuşmayı itirazlarıyla sık sık bölen Eda; hırsını alamayıp adamın arabasını çizip rujla yazı yazarken Serkan'a yakalanır. Tartışırlarken Serkan'ın arabasında eski sevgilisinin nişan davetiyesinde bulunan kelepçe ile adamı kendisine kelepçeler. O gün önemli işleri olan Serkan'la gitmek zorunda kalır. Neyse ki 'kara kız' dedikleri arkadaşı Figen kelepçeyi çözüp onları kurtarır. Telefonu çantası Serkan da kalınca şirkete gitmek zorunda kalır. Personelin önünde Eda Serkan'a yüklenir 

Eda'nın arkadaşı Melek; yarı zamanlı çalışacağı hosteslik işini Eda'ya devredince bilmeden eski sevgilisinin nişanına giden Serkan'ın uçağında hostes olarak yine karşılaşırlar. Kızın bursunu kestikleri için suçluluk duyan Serkan; Eda'nın tek başına kalmasına beklememesi için onu da nişana yakın bir yerde sahile bırakır. Nişanlanacağına ihtimal vermediği eski sevgilisi ve ortağı Selin ile pek de hoşlanmadığı Ferit'in davetine katılan Serkan; orada rakibi Kaan Karadağ'la da karşılaşınca iyice gerilir.

Nişan sırasında oradakilere bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Herkes şoke olur. Serkan Eda'nın yanına geldiğinde onlarda peşinden gelip kızla tanışır. Serkan hatta kendi aralarında nişanlı olduklarını bile söyler. Hala evlenmeyeceğini düşündüğü Selin 2 ay sonra evlenene kadar, Eda'dan kendisiyle sevgiliymiş gibi davranmasını ister. Karşılığında okulun parasını ödeyecektir. Eda kabul etmez ama Serkan Bolat'ın nişanlı olduğu haberi her yere yayılınca yanlış anlaşma olduğuna yönelik ertesi gün basın açıklaması yapmaktan başka çareleri kalmaz. 

Eda'nın okuldayken sevgilisi olan; İtalya'ya gittikten sonra tekleyerek devam eden bir erkek arkadaşı vardır. Genç adam sürekli bir bahane bulup Eda'yı ektiği için arkadaşları bir terslik olduğunun farkındadır. Eda ile basın açıklamasından önce buluşan adam ondan ayrılmak istediğini İtalyan bir sevgilisi olduğunu söyler. Hatta kızı da yanında getirmiştir. Eda öfkelenir. Serkan'la ilgili çıkan haberler yüzünden ayrılmak istediğini zanneder. Oysaki adam zaten öyle bir şey olamayacağını bildiğini söyleyip eda'yı aşağılayınca Eda kürsüde açıklama yapan Sekan'ın yanına gidip adamı öpüverir. Basın ve etraftakilerle beraber Serkan da şoke olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder