Güneşi Beklerken 2.bölüm özet. Zeynep ve Kerem'in arasındaki savaş alevleniyor

Kerem'in arabasına boya atan Zeynep okula gitmek istemez ama gitmek zorunda kalır. Cihan da kızından Zeynep'ten özür dilemesini ister. Kerem hemen bir plan yapar. Zeynep'in kurtardığı Sedat da bu kez kıza işkence eder. Melis şans eseri görmüş gibi yapıp kızı kurtarır. Zeynep kıza güvenmez ama Barış Melis için "İyi kız"dediği için kızla takılmaya başlar

Jale Demet'in Tülin'in evine gitmesini istemediğini fark edip kardeşinden arkadaşını müşteriden uzak tutmasını rica eder. Demet ve Jale çocukluk arkadaşıymış. Demet ve Cihan'ın ilişkisi varken çocuğa karşı ilgi duyan Jale; Demet'in hamileliğini yazdığı mektubu genç adama vermemiştir. Hamilelikten haberi olmayan Cihan; hayatına devam etmiştir. Hamile Demet'i ailesi dışarı atmıştır. 

Cihan Zeynep'e de kızı Melis'e de spor ayakkabı alır. Melis bunu görüp kıskanır. Barış okulda basketbol takımına kaptan olmak için çalışmaktadır. Zeynep de onunla çalışır. Barış kaptan seçilir. 

Zeynep Barış'tan hoşlanmaya başlar.  Melis Zeynep'le okul çıkışı bir şeyler yapmak ister. Demet anneden izin alırlar. Melis; kızın her şeyini öğrenir. Kapalı yerde kalma korkusu olduğunu öğrenir. Melis ertesi gün Zeynep'le akşam plan yapmak ister. Annesinden onda kalmak için izin alır. 

Kerem arkadaşlarıyla Sedat'a artık dokunmasalar da küçük düşürmeye devam ederler. Sedat Zeynep'ten özür diler ama kız kabul etmez. 
Jale'nin beyninde tümör varmış ama kadın geçmişteki hatalarını düzeltmek için tedaviyi de ameliyatı da reddeder.

Galada Tülin'in elbisesinde hasar olunca moda evini arar. Orada sadece Demet olduğu için kadın evine gitmek zorunda kalır. Hemen elbiseyi tamir eder. Cüzdanını evde düşüren Demet'in arkasından kocasını yollar. Cihan yetişemez ama otobüse binerken gördüğü kişinin Demet olduğundan şüphelenir. 

Zeynep ve Melis lunaparka gider. Kerem ve çetesi oaraya gelip kızı korku tüneline girip çıkan arabaya bindirip bağlar. Ağzını da bağlarlayıp kızı tek başına orada bırakırlar. Elektrik tesisatında kontak olur ve korku tünelinde yangın başlar

Kerem Melis'i takım kaptanlığına seçilen Barış'la yemek yemeye yollar
Sedat ise elinde pense ile Kerem'in evinin önünde beklemektedir. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder