Güneşi Beklerken 5.bölüm özet.Cihan hoca okuldan gidiyor

Cihan ve Demet yıllar sonra karşılaşınca afallarlar. Pek ne dediklerini bilemezler. Tam o sırada Cihan'ı okuldan ararlar ve Sevim hanımın gelmek üzere olduğunu ve kendisini görmek istediğini söylerler. Kerem'i okul dışında dövmekle suçlarlar. Cihan suçu kabul etmez ve gider. O giderken bazı öğrenciler camlardan kağıtları atarak hocalarına destek olurlar. 

Zeynep Cihan hocasına güvendiğini yapmadığını bildiğini söylerken Melis; Kerem'in yüzüne nasıl bakacağını düşünmektedir. Hatta gidip Kerem'den babası adına özür diler. Eve gelen Cihan; kendisine inanmayan karısı ve kızından ağır laf işitince elini kaldırır ama vurmaz. Evden çıkıp gider. Barış da Zeynep de Cihan'a destek olur

Kerem'i onun isteğiyle Can dövmüş; onları Sedat gizlice görmüş hatta kaydetmiştir. Sedat görüntüleri flash diske atar ve onu da Barış'ın çantasına koyar. Barış olayı soruşturur. Kerem kendisine Can'ı şahit göstermiştir. Usb ondan ona dolanıp en son Kerem'e gider. 

Zeynep okulda Cihan hoca için imza toplamaya başlar. Kerem ve adamları öğrencilere engel olur ama Barış basketbol takımıyla gelip imza atar. Kerem ve Barış bu yüzden karşı karşıya gelir. Sevim hanıma götürüp imzaları verir ama kadın kabul etmez. 

Tülin o gün Cem ismindeki Sayar holdingin yetkilisiyle görüşür. Adam akşam yemekte görüşmek ister; Tülin kabul eder. Melda'ya haber verince Demet ve modelist olan kadın çizim çalışmalarına başlar. Akşam çıkışta Cihan, kadının iş çıkışına gidip konuşmak için bekler ama Demet onu dinlemez de konuşmaz da çekip gider. 

Melis babasının eşyalarını karıştırırken onun gençken Jale ve Demet'le çekilmiş resimlerini görür. Sonrasında Zeynep'in telefonunda annesinin resmini görür ve tanır. Okulda öğrenci kayıtlarını görür. Gölyazı da doğduğunu ve doğum tarihini görür. 

Melis'in kız arkadaşı onun üzgün olmasına dayanamaz ve Zeynep'i göndermek için plan yapar. Zeynep'in ağzından cihan hocaya aşk mektubu yazar. Bunu öğrenen Melis; Kerem mektubu annesine vermeden yırtıp atar. 

Eve giden Melis; Jale'nin babasına yazdığı mektubu okur. Kadın Zeynep'in kızı olduğunu yazmıştır.

Barış soyunma odasına girip Kerem'deki usb'yi alır. Sevim Sayar'a izletir. O da eşine izletir. Cihan'dan özür dileyip okula dönmesini rica eder. Kerem'i Amerika'ya göndereceklerini söyler. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder