Güneşi Beklerken 3.bölüm özet. Kerem ve Cihan arasında Zeynep yüzünden kavga çıkıyor

Melis'le buluşmuş olan Barış'ı Can arar ve Zeynep'i korku tünelinde bağlı bıraktıklarını söyler. Barış hemen oraya gidip yangından Zeynep'i kurtarır. Zeynep yüzleşmek, başına gelenleri anlatmak için Kerem'e gider. Anne babasıyla kötü bir an geçiren Kerem öfkeyle arabasına binip gidecekken karşısına Zeynep çıkar. Çocukla konuşmak isteyen kız arabaya biner. 

Cihan ise cüzdanın sahibi olan kişinin Demet olmasından şüphelenmektedir. Galadan geldikten sonra eşiyle tartışır ve ardından Demet'le eski resimlerine bakar. Cüzdanı götürmek için moda evine gider. Sahibinin adının 'Demet' olduğunu öğrenince telaşla gider. 

Kerem ve Zeynep; Sedat'ın bozduğu araba yüzünden kaza yapıp ormanda mahsur kalırlar. Köpeklerin saldırısından kurtulmak için ağaca çıkarlar. Geceyi ormanda geçirirler. Yoldan geçen bir arabayı görünce kurtulurlar. Sabah erkenden Kerem'in evine gidip hazırlanırlar. Okula beraber gidince kıskançlık ve dedikodulara maruz kalırlar. 

Zeynep Sedat'ın Kerem'in arabasını bozduğunu anlar. Zeynep daha önce kendisini uyaran Yağmur'la tanışır. Kerem o akşam bozulan telefonunun yerine Zeynep'e telefon gönderir. Melis bunları görünce kıskançlık krizine girer. Melis; Zeynep'in annesinin telefon numarasını alır ve kadını arayıp yalanlar söyler.  

Demet arkadaşını görmeye liseye gider. Cihan; Zeynep'in sporcu lisansını çıkarmak için ailesinden izin alınması gerektiğini öğrenir. Okulda karşılaşmamaları için Jale elinden geleni yapar. 

Zeynep hakkında çıkan dedikoduları duyunca deliye döner. Herkesin içinde Kerem'e bağırıp hakaret eder. Daha ağır bir şey söyleyince tokat atar. Kerem öfkeden çıldırır. Zeynep'in ağladığını gören Cihan soluğu Kerem'in yanında alır. Aralarında kavga çıkar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder