Güneşi Beklerken 7.bölüm özet. Kerem Zeynep'in gemici babasını buluyor

Kanal d de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinde Kerem; harıl harıl Zeynep'in babasının gemi kazasını araştırmaktadır. Zeynep'i beyaz güllerin olduğu bir iskeleye götürüp kızın babasıyla vedalaşmasını ister. Çok özel zaman geçirirler. 

Zeynep ise Barış'tan hala bir hamle beklemektedir. Barış'ın açık hava sinemasına 2 bilet aldığını duyunca kendisi olduğunu zannedip umutlanır. Barış tabi ki Melis'e sorar ama kız onu dinlemez bile. Kerem biletleri Zeynep'e vermesi için Kerem'e verir. Sonrasında Barış Melis'i Kerem'in evine götürür ama çok sıkılan kız erken döner. 

Melis, Demet'i arayıp öğle arasında okula, spor salonuna gelmesini ister. Demet gerçekten Cihan ve Zeynep'i görüp şoke olur. Soluğu evde alıp Jale'yle yüzleşir. Cihan'la görüşmediğini söylediği için arkadaşına kızgındır. Kapıyı çekip çıkarlar ve otelde kalırlar. Jale'nin telefonlarını açmamaktadır. 

Zeynep ertesi gün okula gelip arkadaşlarıyla ve hocasıyla vedalaşır. Kerem Zeynep'e babasıyla ilgili öğrendiği şeyleri söyler. Kız da büyük bir umutla araştırmaya başlar. Zeynep otobüse binmez, annesine de rest çeker. Dışarıda kalacak yeri olmadığı için Cihan hocaya girer. 

Kızına ulaşamayan Demet onu aramak için Jale'ye gider ama kadın kardeşinde kalmaktadır. Jale'ye giden Cihan; Zeynep'in Demet'in kızı olduğunu öğrenip şaşırır. Demet de bunu bilmemesine şaşırır. Ertesi gün Jale Demet'e yıllar önce o mektubu vermediğini; Cihan'ın hiç bir şey bilmediğini anlatır. 

Ertesi sabah Zeynep Kerem'le o gemi kazasından kurtulan adamı bulup konuşurlar. Ancak adam Kerem'in bulduğu bilgileri, resimleri kullanan, bu hikayeyi anlatması için para almış birisidir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder