Güneşi Beklerken 12.bölüm özet. Cihan'ın da Tayfun'a soruları var

Kanal d ekranlarında yayınlanmış olan Güneşi Beklerken de işler bu bölüm iyice karışıyor. Kerem; Cihan hocanın odasında bulduğu gençlik resimleriyle herşeyi anlar. Odaya giren Melis'le yüzleşir. Kız öğrendiği şeyi kimseye söylememesi için onu tehdit eder ama Kerem onu dinlemez bile. 

Melis hemen babasını arar. Hastanede ve Demet'le olduğunu fark edip babasına bağırıp hastaneye doğru yola çıkar. O sırada kocasının kendisini aldattığını düşünen Tülin de Cem'in evinde adamla birlikte olmaktadır 

Zeynep heyecanla Polenezköy'e gider ve Tayfun'u bulur. Adamın boynuna ağlayarak sarılır. Makineli tüfek gibi konuşup durur. Adam babası ne kadar inkar etse de Zeynep inanmak istemez. Kerem de o sırada Tayfun'la konuşmak için oraya gelmiştir. Dağılan Zeynep'in yanında olup ona destek olur. Zeynep annesiyle konuşmak ister.

Tayfun hemen Demet'i arar ve olanları anlatır. Demet ne yapacağını bilemezken yanına Melis gelir ve onunla konuşup bir şey söylememesi için kadınla konuşup onu suçlar, tehdit eder, yalvarır. O sırada Zeynep ve Kerem de oraya gelir. Zeynep'in sorularıyla Demet'in çözüleceğini anlayan Melis kendisini binadan aşağı atar. 

Cihan ve diğerleri hemen Melis'i hastaneye alır. Kız ameliyata girer. Tülin kocasının aramalarını duymaz. Cevapsızları görünce adamın evinden çıkıp Cihan'ı arayan Tülin şoke olup hemen hastaneye gelir. Kadın kendisini çok kötü hissetmektedir. Demet Kerem'e bu meseleden uzak durmasını söyler. Barış Kerem'e sorular sorar ama arkadaşı cevap vermez. 

Demet kızı ve Melis arasında kalır. Zeynep'e bütün hikayeyi anlatır ama babasının kim olduğunu söyleyemez. Zeynep annesini sıkıştırır; annesi babasını söylemeyince evden çıkıp gider. Jale Kerem'e Zeynep'in yanında olup olmadığını sorunca çocuk hemen kızı aramaya çıkar ve bulunca Jale'ye bulduğuna dair haber verir. 

Kerem Zeynep'i odasına götürüp yatağına yatırır. Sabah gelen Barış'a açıklama yapmak zorunda kalır. 
Kerem kendisine gelen Melis'i ziyarete gelip özür diler. Zeynep de kızı ziyaret eder. 

Zeynep'in konuşmasını duyan Cihan; babasının annesi ve kızı bırakıp gittiğini duyar. Cihan; Barış'tan Tayfun'un ölmediğini ve adresini öğrenip adamla konuşmaya gider. Tayfun "Zeynep'in babası ben değilim. Demet'le hiç ilişkim olmadı" der. Cihan "O zaman Zeynep benim kızım mı" diye sorar ama cevabı Tayfun da değil Demet'dedir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder