Güneşi Beklerken 4.bölüm özet. Zeynep ve Kerem'in yarışını bakalım kim kazanıyor

Kerem Cihan hocayla yaşadıklarından sonra annesine gider ve öğretmenini işten atmasını ister. Kadın 'Hayır' diyince bıçağını alıp öfkeyle evden çıkıp Cihan'ın evine gider. Allahtan Kerem'in babası gelip duruma müdahale edip oğlunu alıp götürür. 

Demet anne eve gelen kızına önceki gecenin hesabını sorar. Anne kız tartışırken Jale düşüp bayılır. Ambulansla hastaneye kaldırılır. Jale'yi arayan Cihan'ın telefonunu Zeynep açıp olanları söyler. Cihan'ın hastaneye geldiğini duyan Jale; Demet'i eve yollar. Böylece iki eski aşık karşılaşmazlar

Zeynep Demet'e geçen geceyi anlatır. Kadın müdahale etmek istese de kendisinin halledeceğini söyler.  Okulda Melis'e haddini bildirirken kendisine sataşan Kerem'le kavga eder. Barış araya girip Zeynep'ten taraf olunca Kerem'le gerilirler

Kerem ise yanındaki adamına Cihan hocayı gösterip dövmelerini ister. Trafikte kendisine sataşanlar ile kavga eder. Okula gelen Cihan ise basketbol sahasında Kerem ile teke tek maç yapıp çocuğu ezer. 

Tülin kendi markasını yaratmayı planlar. Demet'in patronuyla bunu konuşup emeği karşılığında ortaklık teklif eder. Sayarların kadın girişimcilere yardım ettiğini duyan Tülin bu konuyu Cihan'a açar ama adam buna yanaşmaz. Bölüm sonunda kadın Sevim hanımla görüşür. Sonuç olumludur. 

Kendisini meşgule atan Barış'ın gönlünü almak isteyen Kerem; Melis'i Barışlara götürür. Aynı zamanda Jale hocayı hastanede ziyaret eden Barış da Zeynep'i evine götürmüştür. Kerem Melis sayesinde Barış'la barışmaya çalışır

Jale önce Demet'i yollar; ardından Cihan'ı yanına çağırıp öldükten sonra okuması için adama bir zarf verir. Hafta sonu Zeynep'in yarışması vardır. Her gün hocasıyla antreman yapmaya başlar. Zeynep bütün yarışmalara katılır. Üç tanesinde dereceye girer. Sevim Sayar hemen bunu basın ve törenle duyurur. 

Töreni alkışları kaldıramayan Kerem; Zeynep ile bahçede iddialaşıp yarışır. Ancak Zeynep kazanır. Herkes onu alkışlayınca kerem kendisini kaybedip herkesi okuldan kovduğunu söyler. Onun bağrışlarını duyan Cihan hoca duruma müdahale etmek ister. Onu da kovduğunu söyleyince Cihan çocuğu kolundan tutup okulun dışına atar. Ancak Kerem bölüm sonunda yüzü gözü kan içinde annesine gelip Cihan hocanın kendisini bu hale getirdiğini söyler. 

Hastanede Demet ve Jale'yi görmeye gelen Cihan asansörde karşılaşır




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder