Güneşi Beklerken 1.bölüm özet. Kerem ve Zeynep'in hikayesi başlıyor

Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisiyle yeniden büyük çıkış yaptığı bugünlerde Kanal D de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisini siz okurlarımız için tekrar gündeme getiriyoruz. 2013 Yılında yayınlanmaya başlayan dizinin bölümleri artık sitemizde. İyi okumalar. 

Zeynep küçük kasabada Demet isimli annesiyle yaşamaktadır. Ancak iflas edip,  parası bitince yaşayamayacak duruma geldikleri için İstanbul'a taşınmak zorunda kalırlar. Jale isminde Özel Sayar kolejinde müdür olan arkadaşının yanına giderler. Jale; Demet'e Melda ismindeki kardeşinin moda evinde iş de bulur. Zeynep'e babasının bir deniz kazasında öldüğünü söylemiştir. 

Kerem ise okulun sahibinin kendini beğenmiş, söz dinlemez oğludur. Okulda gayri resmi bir çete yönetmektedir. Annesi başarılı bir iş kadınıdır ama oğluyla ilgilenmemektedir. Kardeşim dediği Barış isminde duyarlı, iyi bir okul arkadaşı vardır. Aynı yaşta olmalarına rağmen çocuk; sağduyusu ile Kerem'i dizginlemeye çalışmaktadır. Jale müdür Kerem'in annesiyle konuşmaya çalışır ama kadın dinlemez. 

Cihan ise Sayar kolejinde beden öğretmeni olarak çalışmakta ve Tülin isminde bir aktörle evlidir. Melis isminde bir kızları vardır. Jale; Cihan'dan Zeynep'le ilgilenmesini ister. Kız gerçekten hızlı koşmaktadır. 

Tülin de aynı moda evine gelir. Demet kimsenin söyleyemediği bir kusuru söyleyip elbiseyi değiştirir. Tülin ondan elbisesini onun dikmesini isteyip evine çağırır. Demet gitmek istemez ama mecbur kalır. Bu arada Tülin'e yeni dizi teklifi gelir ama baş roldeki kızın annesi rolü teklif edilir. 

Zeynep okulun ilk gününde Kerem'le takışır. Bir çocuğu Kerem'in elinden kurtarır. Kerem her yerde Zeynep'i aramaya başlar. Melis sayesinde kızı bulup herkesin içinde özür dilemesini ister ama Zeynep tabi kabul etmez. Melis beden dersinde Zeynep'in üzerine gider. Cihan Melis'in kızı olmasına aldırmayıp disiplin cezası verilmesini sağlar

Kerem'in babası evden odadan çıkmadan ölmüş büyük oğlunun videosunu izlemektedir. Kerem ile hiç ilgilenmemektedir. Annesi ve babasından gerekli ilgiyi göremeyen Kerem soluğu Barış'ın yanında bulur. Barış anneannesi ile yaşamaktadır. Yaşlı kadın Kerem'i torunu gibi görüp sevmektedir. Barış Melis'ten hoşlanmakta ama açılamamaktadır. Melis ise Kerim'e ilgi duymaktadır

Kerem diğer çocuklara Zeynep'e boya attırır, kız duşa girdiğinde başkası sütyenini çalar. Herkesin önünde dalga geçer. Zeynep ise ertesi gün okul çıkışı Kerem'in arabasına boya dökülmesini sağlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder