Sen Çal Kapımı 2.bölüm özet. Serkan ve Eda nişanlanıyor

Fox da yayınlanmaya başlayan ve 2. bölümüyle reytinglerde iy dereceler alarak tüm seğmentlerde birinci sıraya oturan Sen Çal Kapımı dizisinin 2 bölümünün konusu kısaca şöyle: 


Eda; sevgilisinin onu terk etmesi ve kendisini Serkan Bolat'la yakıştıramamasına öfkelenir. Bu aşağılanma ve hırsla çok önemli bir iş tanıtımının, müşterinin ve basının önünde Serkan'ı dudaklarından öper. Adam da şaşkındır ama bozuntuya vermez. Patlayan flaslarla kendisine gelen Eda'yı da alıp oradan uzaklaştırır ve artık kesinlikle bu oyunu oynamaları gerektiğini söyler. Eda yine de kabul etmek istemeyince çıkardığı rezalet için dava açmakla tehdit eder. İki taraf 2 aylığına anlaşma imzalarlar. 

İkilinin arkasında bıraktığı herkes şoke olmuştur. Eda'nın arkadaşları, olanları öğrenen halası sorular sorar ama Eda'ya önce ulaşamazlar. Serkan'ın ardında bıraktıkları ise Selin'in desteğiyle basını ve müşteriyi başarıyla geçiştirirler. Serkan'ın annesi o kadar olayı didikler ki ona gerçeği söylemek zorunda kalırlar. Diğer herkese aşık olduklarını ve nişanlandıklarını ilan ederler. Annesi hemen bir nişan yapmaları gerektiğini söyler. 

Serkan Eda'ya nişan yüzüğü alması için kredi kartını verir ama kız çok basit bir yüzük alınca kızı özel bir kuyumcuya götürür. Çok özel çiçek şeklinde bir yüzük alırlar. Kızın çalışma ofisini klostrofobisi olduğunu hatırlayıp duvarı yıktırıp cam yapılmasını ister

Eda şirkette Serkan'ın asistanı olarak işe başlar. Aynı gün ekolojik otel için onlara lazım olan parselleri Kaan Karadağ aldığı için bir kriz ortaya çıkar. Serkan çok öfkelenir. Müşteriyle görüşme ayarlanır. Serkan son anda müşteri yurt dışına gitmesin; işi kaybetmesin diye ertesi akşam nişanları olduğunu söyleyip adamın gitmesini engeller. 

Kaan; arabası yolda bozulan Eda'ya yardım eder. Kız karşılık olarak adamın ofisine çiçek gönderir. Kaan daha sonra çiçekçiye geldiğinde Serkan'la karşılaşır. Eda iki adamın arkadaş olduğunu zannettiği nişana davet eder. 

Eda'nın söylediği bir sözden ilham alan Serkan; otelin yanındaki araziyi kaptırdıkları için; tarım alanlarını otele yerleştirme fikrini bulur. Tüm gece ekip olarak çalışmaya başlarlar ama Eda'nın halası onları akşam yemeğine ısrarla çağırır. Eda; halasını geçiştiremeyince Serkan'la tartışsa da beraber eve giderler. Hala Serkan'ı yiğenini üzmemesi için uyarır. Eda Serkan'a evini terasını gezdirir. 

Ertesi gün nişan hazırlıkları başlarken aynı zamanda müşteriye yeni fikirle bir sunum hazırlarlar.  


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder