Güneşi Beklerken 14.bölüm özet. Kerem ve Melis sevgili oluyor

Cihan evin önünde Zeynep'e sarılır. Jale'nin bıraktığı itiraf mektubunu Melis almış; kadınla yüzleşmiş; Onu da tehdit etmiş olduğunu öğreniriz. Cihan eskiden tanıştığı birini arar ve Demet'in kendisinden sonra görüştüğü kişiyi aradığını söyler. Ama arkadaşı Foça gibi küçük bir yerde öyle bir şey olsaydı duyulacağını, babasının Demet'i bir kaç ay sonra evden attığını anlatır. 

Melis'in öpücüğü sonrası Kerem bir şey söylemezken içeri hışımla Barış girer. Kerem'in anne babasını kendi hakkında, gönderilen paralar hakkında tartışırken duyar. Barış eve anneannesinden önce gelince amcasından gelen mektubu bulup gizlice okur. Oldukça düşündükten sonra Barış amcasına mektup yazmaya karar verir.

Barış Zeynep'e birinci ayları için kalpli bir bileklik alır. Zeynep de Barış'a sürpriz yapmak için Kerem'den yardım ister. Okula gizlice giren ikili Barış'ın gizli deposunda kilitli kalırlar. Barış onları basket sahasında bir süre bekler ve kız gelmeyince eve gelir. Yağmur'u Can'ı Cihan'ı Kerem'in babasını ararlar. İkilinin beraber olduğu ama ortada olmadığı anlaşılır

Cihan bir şeylerden şüphelenip bir doktor arkadaşından babalık testi yaptırması için yardım ister. Zeynep'e sağlık raporu almaları gerektiğini söyleyip hastaneye gidip kan verir. Onlar kan verirken Jale'nin doktoru Demet'e ilgi duyan doktor onları görür. Doktor arkadaş Demet ve Jale'ye onları gördüğünü söyleyince iki kadın telaşlanıp adama tahlili sordurur. Cihan da Demet de bölüm sonunda hastanede karşılaşır

Cem'den kurtulamayan Tülin bir kaç gün ruh gibi gezer. Ardından adamın evine gidip bir fırsatını bulup Cem'in telefonundaki görüntüsünü siler. Yukarı çıkıp bilgisayarından da siler ama adamda yedeği vardır ve Tülin'i yine tehdit eder.

Kerem kapalı yer fobisi olan Zeynep'in krizini güzel şeyler anlatarak geçirir. Okulun bekçisi dolaşırken onu duyup seslenince kapıyı açar. Evde annesi ve Barış dinlemeden kıza ve Kerem'e yüklenir. Zeynep olanları anlatınca Barış kızı affeder ama arkadaşına tepkilidir. Kerem de Barış ve Zeynep'in yemek yedikleri yere elinden tuttuğu Melis ile gelir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder