Güneşi Beklerken 10.bölüm özet. Barış ve Zeynep çıkmaya başlıyor

Cihan internette karısının görüntülerini görünce konuşmuş; kadının açıklamalarına inanmakla birlikte yine de adamı araştırır. Cem Tülin ile Melda'nın modaevine gider. Hastanede de aynı adamı gören Demet şaşırır. Sayarlarla yaptıkları işin lansmanı iyi geçer. Gece Tülin'i Cem bırakınca Cihan biraz sorun çıkarır. Adam bir hafta eve gitmez. 

Kerem Zeynep'in babasını gerçekten araştırır ama kendisine inanmayacağını bildiği kıza bir şey söylemez. 

Cumartesi Barış'ın doğum günüdür. Kerem yapacakları partiye Zeynep'i de çağırabileceğini söyler. Kerem babasından evde parti yapmak için izin alır. 
Partiye kırmızı bir elbiseyle gelen Zeynep Barış'ın ve Kerem'in gözlerini kamaştırır. Kerem Zeynep ve Barış'ın birbirine ilgisini ve yakınlığını kıskanıp danslarını bozar. 
Partide Yağmur ve Can sohbet ederler. Can kızı evine bırakmak ister. Kız oturduğu yeri görsün istemez ama yine de kabul etmek zorunda kalır. 

Parti bittikten sonra telefonunu unutan Zeynep geri gelir. Kerem'le kavga edip itişirken havuza düşerler. Kerem kızı öper. Zeynep çok sinirlenir

Marmara koşusuna katılması gerekmektedir. Şehir dışında olacağı için bir gece orada kalınması gerekmektedir. Cihan hocayla gidecekken annesinin de gelmesini ister. Beraber yola çıkarlar. Cihan ve Demet tanışık olduklarını saklamak için epey çaba harcarlar. 

Babasının Demet ve Zeynep'le şehir dışında beraber olduğunu öğrenen Melis hemen annesiyle konuşur. Anne kız yarışmanın yapıldığı yere gelir.  Eve döndüklerinde Demet'in Cihan'ın eski sevgilisi olduğunu ve Zeynep'in onun kızı olduğunu bildiğiyle ilgili tartışırlar. 

Kerem Zeynep'e sürpriz hava fişek gösterisi hazırlar ve kıza kolyesini vereceğini söyleyerek sahilde bir yere akşam 9da çağırır. Barış da Zeynep'i arayıp oraya gelir. Kerem'den önce kızla konuşmaya başlayan Barış Zeynep'e ondan hoşlandığını söylerken Kerem'in kendisi için hazırladığı havai fişekler patlamaya başlar. Bu gösteriden hoşlanan Zeynep de Barış'ın elini tutar. Kerem bunları görüp kalakalır

Bölüm sonunda Tayfur Zaimoğlu yani Zeynep'in babası olduğunu zannettiği kişi kendisini aradığını öğrendiği Kerem'i arar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder