Yasak Elma 74.bölüm özet. Meğerse Kerim'in amacı neymiş

Yıldız Kerim'in ceo olarak işe başladığını görünce şaşırır. Halit'e daha önce tanıştıklarını söylemez. Ender'e durumu söyleyip şirkete Kerim'i alan kişinin Şahika olduğunu söyleyip araştırmasını ister. Ender yaptığı soruşturmada tesadüfen işe alınım gerçekleştiğini öğrenir. Ender; Şahika'nın genç adamdan hoşlandığını ama Kerim'in Yıldız'dan hoşlandığını anlayınca adamı yemeğe davet eder. 

Caner bir gece önce ablasına gelirken evin önündeki arabanın kurcalandığını görüp haber vermiş; Ender ile beraber Şahika'nın korkunç planını anlamışlardır. Şahika Ender'i öldürdüğünü zannederken karşısında görünce şoke olur. Caner'in suikastçılara para verip kayıtlarını aldığını da görünce iyice köşeye sıkışır ve abisine olanları anlatmaması karşılığında şirket hissesinin %5'ini vermeyi önerir.

Ender yeniden güçleneceğini anladığı Halit'e gidip Şahika'nın teklifini söyler ve eğer hisseyi alırsa yanında çalışmasını istediğini söyler. Halit daha fazla istemesini önerir. Ender de pazarlık yapıp %10 ister. Şahika kabul etmek zorunda kalır. Hisse devri gerçekleşir.

Halit bir mazeret ile yeniden kazanmayı düşündüğü Yıldız'ın evine yerleşir. Zehra'nın içtiğini saklamaya çalışsalar da babası fark edip anlayışlı davranıp terapiye gitmesini ister. Halit zor zamanlarında kendisine yardım eden şöförüne çalıştığı marketi satın alır ama söylemez. Oğluna bir müzik okulunun burs vereceği bahanesiyle yeni gitar verdirtir.

Metin aracılığıyla Lila'nın cafesinde çalışan herkese zam verdirtir. Cafede çalışan Lila'ya okuldan bir arkadaşı sataşır. Kızın tahammülünü zorlar. Lila'nın ezilmesine dayanamayan Yiğit kavga çıkarır. Cafenin sahibi genç çocuğu işten atar. İkili ayrılacağı için üzülünce Halit çaktırmadan devreye girip Yiğit'i tekrar işe aldırtır. Yiğit de Lila da çok sevinir.

Akşam yemeğinde Şahika Kerim'e ilgi gösterirken Kerim Yıldız'la ilgilenir. Şirkette de Kerim Halit'e tecrübesi yüzünden iyi davranıp toplantıya katılmasını isteyince Şahika ile ters düşer. Şahika patron olduğunu hatırlatınca karşılıklı restleşirler. Sonradan öğreniriz ki Kerim ve yanındaki arkadaşı kağıtlarının yükseldiğini bildikleri Halit'in güvenini kazanıp sonra da şirketin içini boşaltmakmış.

Şahika; Argun yalısını almak için gittiğinde kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Yıldız'la oraya gelmiş olan Halit de oradadır ve yalısını geri aldığını söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder