Hekimoğlu 12.bölüm özet. Ateş; hangi asistanı seçecek

10 yaşında kilolu bir kız beden eğitimi dersinde kalp krizi geçirir. Kalp doktoru nedenini bulamayınca Hekimoğlu'nun bölümüne devredilir. Kıza bir sürü tetkik ve tedavi denenir. Sonunda bir ur yüzünden büyüme geriliği olduğu, kilo aldığı, deri döküntülerinin olduğu anlaşılır. Tümör alınınca metabolizma düzelince kız sağlığına kavuşur

Hekimoğlu'nun bölümünden personel çıkarılacağı haberi hastanedeki herkesi endişelendirir. Ateş de bir türlü karar veremez. Ateş kimi çıkarmalıyım diye Mehmet Ali'ye sorunca Emre'nin adını verir. Zeynep ise arkadaşlarıyla ve hocasıyla yaşadığı gerginliğe dayanamayıp istifa eder ama hastaneden de uzaklaşamaz.

İpek ve Orhan da bu personel çıkarılması için ısrara dayanamaz. Vahap bey ile çekişmeli diyaloglar yaparlar. Vahap ise boş durmaz ve Zeynep ile Mehmet Ali'ye kendisine casusluk yaparlarsa işlerinden kovulmamasını sağlayacağını söyler. ikisi de cevap vermez. Bu arada konuşmalardan köstebeğin işini kaybetmekten korkan Emre olduğunu öğreniriz.

Hekimoğlu Zeynep'le konuşmasından sonra herkesin maaşını belli oranda düşürürlerse kimsenin işten çıkarılmasına gerek olmadığı çözümünü sunar ama Vahap kabul etmez. Emre'nin ismini verir ama köstebeği olduğu için Vahap kabul etmez. Başka bir isim vermesini ister.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder