Doğduğun Ev Kaderindir 9.bölüm özet. Zeynep Mehdi ve Benal'i öğreniyor

Nermin annenin evinde Benal'in çalışmaya başladığını gören Mehdi şoke olur. Zeynep Nermin anneyle konuşurken O da Benal'le yüzleşir. Kadın onun bebekten haberdar olmadığını fark ederken Mehdi hala konudan bihaberdir. Akşam yemeğinde de iki taraf gerilir. Nermin anne geç olduğu için orada kalmalarını rica eder. Mehdi onları kırmaz ve kalırlar.

Mehdi akşam odalarına çekildiğinde Zeynep'e Benal ile olan ilişkisini anlatır. Zeynep çok şaşırır. Kafasında Benal'in karnındaki bebeğin kocasından olma ihtimali döner durur. Mehdi ile tartışırlar. Zeynep küser. Sabah Benal ile yüzleşir. Kadın bebeğin babasının Mehdi olmadığını söyler. Zeynep inanmak isterken kadının gidecek yeri ve işi olmamasını kendi suçu gibi hisseder. Benal'e yeni ev ve iş bulana kadar kalabileceğini söyler.

Mehdi küçük ablasına Benal'in Zeynep hanımlarda çalışmaya ve kalmaya başladığını söyler. Zeynep'e söylediğini söyleyemeden birileri gelir. Cemile soluğu Sultan bakkalda alır. İkili beraberce adresini yeni öğrendikleri çiftliğe gider ama Benal onları resmen kovar ve üste çıkar.

Nermin hanım aldatıldığını anlamış ama suçu kendinde aramıştır. Boşanmak yerine Zeynep'e kocasını tekrar kazanmak istediğini söyler. Kocasının metresi olan kadınla buluşup aldatıldığını ama boşanmayacağını söyleyip telefon numarasını aldığı kişiyi araştırmasını ister. Meltem hemen Ekrem'le konuşur ama adam karısını iknayı düşünmektedir. O zaman Meltem "Ya karın ya ben" der ve çekip gider.

Emine ve Faruk'un aynı arabaya bindiğini gören Nuh; kız için endişelenir. Kızı arar, yoluna çıkar ve vazgeçirmeye çalışır. Faruk'un şirketinin önünde bekleyip konuşmaya çalışır. Tartışırlar. Sonra olay kavgaya dönüşür. Faruk Emine'yi arkadaşlarıyla tanıştırır. Dükkanına gelir. En sonunda evine davet eder. Emine içkiye dayanıksızdır. Faruk'un romantik sözlerine kapılır. Beraber olurlar.

Bayram ise başını belaya sokmuş. Tekinsiz kişilerin eline düşmüştür. Mehdi Celal aracılığıyla olayı kontrol altında tutmaya çalışır. Bölüm sonunda Bayram'ın başının belada olduğunu duyup mekana gider. Adamlarla kavga eder. Tam Bayram'ı kurtarmış götürürken arkadan bıçaklanır. Nuh ambulansla Mehdi'yi götürürken Zeynep'e haber verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder