Mucize Doktor 25.bölüm özet. Yeni asistan Damla Ali'yi ispiyonluyor

Hastaneye yeni bir asistan alınır. Damla. Okul birincilikleri ve mesleki makaleleri yayınlanmış biridir. Herkes yeni asistanı merak etmektedir. Damla daha ilk gün Tanju'nun casusu olmayı kabul eder. Ferman bunu fark edince Tanju ile yüzleşir. Açelya da bunu duyup Nazlı'ya yetiştirir.

Beliz ise Kıvılcım'a karşı hamle olarak parasızlar için olan kliniği tekrar açar ve ona haber vermeden kurulu toplayıp yeni asistan alır. Bebeği doğurana, yarısını ona verene kadar savaşmaya karar vermiştir. Kıvılcım da kılıcını çeker. Tanju ile bile ters düşer. Beliz, Kıvılcım'ın bulduğu yatırımcıları elinden alır.

Yaşar isminde bir kanser hastası 3 aylık ömrünü 6 ay yapmak için tedavi ve operasyonlar yapmak istemez. Hep yapmak istediği ama yapamadığı şeyleri yapmaya başlar. Karısı ile bu yüzden arası açılır. Kadın ona küsüp yanından ayrılır. Daha sonra kanseri azalır ve ayakta tedavi edilebilecek gibi olur. Ama adam karısıyla küstüğü için eve gidemeyeceğini düşünür. Ali adamla konuşup karısıyla işleri düzeltmesini sağlar

Yeni doğum yapan bir kadının bebeğiyle ilgili sorun çıkar. Hamilelikteki ilk haftalarda bilmeden anti depresan kullanmıştır. Bunun bebeğe zarar verip vermediğini sorar. Ali olabileceğini söyleyince kadın çok üzülür. Damla da bunu hemen Tanju'ya yetiştirir. Tanju Ali'yi azarlar. Aile bebekleriyle ilgili nihai kararı hastanenin vermesini ister. Ameliyat ederler ve bebek kurtulur

Tanju Ali'nin kafasını bir şeyin karıştırdığının farkındadır. Adil hocaya sorar ama adam cevap vermez. Kıvılcım Damla ile konuşur. Kız ona meydan okur. Cerrahidekiler Damla'yı tanımak için birşeyler yemeğe dışarı çağırır. Amaçları kızı tanımaktır. Damla rengini açıkça ortaya koyar. Dostluk onun için önemli değildir. O girdiği her yerde herkesi geçip birinci olmalıdır.

Damla yemekte Nazlı'ya Ali ile özel durumlarını fark ettiğini ama sırlarını saklayacağını söyler. Nazlı bütün gece düşünür ve Damla'yla bu konuyu sır olarak tutması için ikaz eder. Bebeğin babası hastaneyi ve Ali'yi dava edeceğini söyler.

Kıvılcım hastanede herkese çatmaya başlar. Güliz ve Güneş'i yakın ve cilveleşirken görünce ikisini de işten kovar. Beliz Damla'yı kafasına göre işe aldığı için Kıvılcım da kafasına göre eleman çıkardığını söyler. Adil hoca Kıvılcım'la konuşur ve iş akdinde yer alan işe alım ve çıkarımların kurul kararıyla olacağı maddesine dayanarak; bunu ihlal ettiği için kadının sözleşmesini fesheder. 2 Hafta daha daha çalışabilir ama daha sonra işten çıkacaktır. Bu Beliz'in oyunuymuş; ikisinden bunları o istemiş. Kıvılcım kovulduktan sonra ikisini geri alır.

Damla hastaneden çıkışta Tanju'yu bekler ve "Ali ve Nazlı birlikte" der.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder