Yasak Elma 73.bölüm özet. Şirketin yeni ceosu Kerim

Yıldız şirkette tanıştığı Kerim ile kavga eder. Bülent beyin arkadaşı olduğunu öğrendiği adamı Ender'e anlatır. Ender ona boşandıktan sonra boşluğa düşebileceğini ve bu tip serseri tiplere kapılabileceğini söyler. Kaya ile ortak tanıdıkları birisiyle yemek yemesini ister.

Halit'in aldığı hisse senetleri artmıştır. Kaybettiği her şeyi geri alabileceğini öğrenen Halit; avukatından bu bilgiyi saklamasını ister. Halit'in bir planı vardır. Şirketi geri alsa bile başına gelebilecekleri düşünüp Şahika'ya gidip asistanı olmayı kabul ettiğini söyler. Böylece düşmanının yakınında olacaktır. Şahika yetkisi ile Halit'i ezer.

Yıldız o gece Enderlere yemeğe gider. Şahika hemen Erim'in de bulunduğu masada babasının onun yanında asistan olarak çalışacağını, çalışabilmek için kendisine yalvardığını söyler. Erim çok üzülür ve annesinin kendisine hediye ettiği gitarı satar. Ertesi gün babasının evine gidip Halit'in cebine gitarın parasını koyar. Halit bunu görünce üzülür ve oğluyla konuşup parayı geri verir.

Zehra ise parasızlık yüzünden girdiği depresyon yüzünden yeniden alkole başlamıştır. Asuman'ın işi çıktığında Halit Can'ı Zehra'ya bırakır. Ancak Zehra büyük bir sorumsuzlukla içki içip sarhoş olur. Asuman hanım geri geldiğinde bebeği tek başına ağlar, ablası ise salonda sızmışken bulur. Zehra'yı bu yaptığını Yıldız'a söylememesi için Asuman'a yalvarırken gören Lila; durumu Yıldız'a söyler. Yıldız hemen duruma müdahale edip önlem alır.

Emir şirkete yeni başlayan asistana Yıldız'ın da yardımıyla patronmuş gibi davranır.

Ender Halit'i en iyi tanıyan insan olarak bu kadar kaprise katlanmasına anlam veremez. Caner'e Halit'i takip ettirir ve avukatıyla gizlice görüştüğünü görür. Ender hemen borsacı bir tanıdığını arayıp Halit'in çalıştığı finans şirketinden bilgi almasını ister ve hisselerin arttığını öğrenir. Halit'in eski gücüne kavuşacağını anlayan Ender; Şahika'ya karşı kendisine müttefik olması için Halit'e iyi davranmaya başlar.

Lila aldığı haftalıkla ailesine yemek ısmarlar. Zehra gittikleri yeri beğenmeyip sürekli söylenir.

Yiğit okulun cafeteryasında bulaşıkçılık yaptığını ailesine açıklar.

Yıldız; Ender ve Kaya'nın ısrarla bir adamla randevuya gider. Şirkette Bülent'ten aldığı bilgiyle Kerim de oraya gider. Başta atışsalar da buluştuğu adamdan çok sıkılan Yıldız; Kerim'den yardım ister. Gece sonunda birbirlerinin telefonlarını alırlar. Şirkete giden Yıldız; Kerim'in orada yeni başlayan ceo olduğunu öğrenir.

Şahika evde Ender ve Kaya'nın mutluluğuna sinir olur. Ertesi gün Kaya'nın bir evrağını bir yere tek başına yetiştireceğini bildiği Ender'e tuzak hazırlar. Ender arabasını çalıştıramaz. O sırada oradan geçen Şahika kendisini işe götürdükten sonra arabasını kullanabileceğini söyler. Bölüm sonunda Şahika, kendi arabasını devirttirir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder