Yasak Elma 72.bölüm özet. Yıldız'ın yeni partneri diziye giriyor

Şahika'yı Nadir'in cenazesinde karısı olarak ağlarken gören herkes şaşkındır. Kaya; kardeşiyle konuşmaya çalışır ama Şahika çıkıp gider. Kaya bu kez de kardeşinin derdine düşüp Yiğit'ten Şahika'yı bulmasını ister. Şahika Nadir'in mezarının başında onları beklemektedir. Geldiklerini gördüğünde sahte gözyaşları döküp abisi ve yiğenini üzüldüğüne inandırır

Lila'nın da okulda taksitleri ödemede sorunu vardır. Yarı burslu olması için dersleri iyidir. Borçları da taksitlendirir. Cafeteryada işe başlar. Zehra da Akın sayesinde kitapçıda işe başlar. Lila'nın cafeterya da çalışacağını duyan Yiğit de orada başlar

Ender ise Caner ile beraber nikah memurunu bulmaya çalışırken diğer taraftan da Nadir'in evine girmenin yolunu arar. Yemek dağıtma bahanesiyle girip etrafı araştırırlar. Ancak Şahika bunu zaten düşünmüştür. Adamlarına Enderlerin evi aramasına izin verdirtir ki akılları kalmasın. Sonra da adamına evi satışa çıkartmasını söyler.

Ender Nadir'in evinde kırık bir cam parçası bulur. Ama tahlilden bir şey çıkmaz. Şahika Nadir'in odasındaki tüm eşyaları atar.

Halit Can'ın diş çıkarttığını fark ederler. Halit'i de görüntülü ararlar. Adam orada olamadığı için üzülür. Ertesi gün Halit otobüsle iş görüşmesine gider. Orada eski bir çalışanından iş ister ama o şirket için fazla olduğunu söyler. Ertesi gün Halit Can'a diş buğdayı yapmaya karar verirler. Halit Can'ın diş buğdayı partisine babasını da çağırır.

Halit Can'ın diş buğdayı sırasında bebeğin biraz ateşi çıkar. Hastaneye giderler. Halit çıkış işlemlerinin parasını ödeyemez. Yıldız öder ama o sırada orada olan birileri bu görüntüleri çeker. İnternet ve gazetelerde bu haber yayınlanır.

Caner nikah dairesine gidip nikahı kıyanın kişiyi bulmaya çalışır. Adam nikahı kıydığını söyler ama O da Şahika'nın planıymış. Şahika Halit'e gidip asistanı olmasını teklif eder. Halit kabul etmez. Bir semt marketinde işe başlar

Şahika ilk iş gününde Ender'i kovar. Evde gerginlik çıkar. Kaya Şahika'nın şirkette onu kontrol edecek kimse kalmamasını istemediği için Ender'i yanına alır. Şirketteki işlerini Ender'in takip edeceğini duyan Şahika sorun çıkarır ama abisini istediği için kabul eder.

Zehra çalıştığı kitapçıya arkadaşları gelince çalışmıyormuş gibi yapınca kovulur. Çok üzülen kadın bir marketten içki alıp tekrar içmeye başlar.

Yıldız da Emir de çalıştığı yerde birisiyle tanışır.

Halit'in çalıştığı markete gelen Metin ona aldığı hisselerin 10 kat arttığını söyler. Halit kaybettiği her şeyi geri alabilecektir. Ancak Halit avukatına kimseye bir şey söylememesini söyler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder