Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24.bölüm özet. Şule boşanmaya razı oluyor

Kuzey de Yıldız da depresyondadır ve kimseyle görüşmek istemez. Kapıya gelen polisler Yıldız'ı Çetin'i vurma suçlamasıyla götürürler. Bunu duyan Kuzey çok kızar ve silahını alıp çıkar. Kuzey hastanede Çetin'e silah çektiğinde Sadullah gelip onu durdurur. Kuzey'e Şule'nin Çetin'in odasından çıkıp Tülin'le anlaştığı görüntüleri izletir

Yıldız hakkındaki suçlamaları reddetmez de kabul de etmez. Arkadaşını gambazlamayacaktır. Bu yüzden tutuklu yargılanmak üzere ceza evine gönderilir. Kuzey ve Sefer hemen Ruhi'yi bulur. Ancak kapalı yerde kalmaktan korkan Ruhi teslim olmaz ama Çetin'i vurduğu silahını verir. Kuzey silahı avukata verir. Yıldız ile konuşur.

Şeref ve Yaşar birleşip Çetin'i kaçırmaya karar verir. Kaçırma ustası Pembe'ye danışırlar. Bir çete kurup gerçekten Çetin'i kaçırırlar.

Kuzey'le konuşan Yıldız'ın tansiyonu çıkınca hastaneye kaldırılır. Pıhtı atma riski vardır. Nahide, Pembe ve Kuzey'in kızları Yıldız'ı görmeye gelir ama kadın onlara çok kızgındır

Adliyeye sevk edilen Yıldız olay günü olanları anlatır. Kuzey ve Pembe de olanları anlatır. Sonunda Yıldız; tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. Kuzey de Yıldız da kendisini denize teknelerine atar. Kuzey kendisini sevgilisine affettirmek, Yıldız ise Kuzey'den uzak durmak istemektedir. Limanda karşılaşan ikilinin yanına Şule gelir ve ayrılmayı kabul ettiğini söyler. 

Osman fırına gidip Sare'den kendilerinden uzak durmasını ister. Genç adamın Gökçe'ye olan aşkını anlayan Sare; aralarından çekileceğine, bir şey yapmayacağına söz verir. OSman teşekkür maksatlı kıza sarılır. Mine ve Gökçe bu manzarayı görüp yanlış anlar. Gökçe çok üzülüp gider.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder