Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26.bölüm özet. Kuzey boşandıktan sonra 1 yıl evlenemiyor

Kuzey'i yanlışlıkla vuran Yıldız; yardım için kendisini parçalar. Sonunda Sefer ve kızlar onu duyar. Sahil güvenlik yardımıyla hastaneye götürülür. Yolda Yıldız ona kan verir. Hastaneye gelen kızlar Yıldız'ı babalarını vurduğu için suçlar. Kuzey de Yıldız'ı süründürmek için onu kandırır. Bu Yıldız'ı tekrar kızdırır. Aileler arasında tekrar senin kızın benim oğlumu vurdu polomiği yaşanır.

Kuzey tabi ki Yıldız'dan şikayetçi olmaz. Kendi kendisini vurduğunu söyler.

Mine kardeşlerinin sevgilileriyle kavgalı olmasından hoşlanmayıp duruma el atar. Osman ve Ömer'le konuşup onları özür dilemeye ikna edemeyince sevgilisini ayrılmakla tehdit eder. Emin Emine'den ayrılmamak için arkadaşlarını zorlar ve özür dileyip barışmalarını sağlar.

Pembe kendisini çocuğu olmayacak diye yargılayan kayınvalide adayını ve annesini yetiştirme yurdunda annelik yaptığı çocuklarla tanıştırır. Pembe'nin koca yürekliliği Cihan'ın annesini evlilik, çocuk, torun konularında insafa getirir.

Şule'yle boşanma davası 1 ay sonra olarak belirlenen Kuzey çok sevinirken sözleşmedeki bir madde ile şoke olur. Meğerse Şule imzaladıkları sözleşmeye boşandıktan sonra kimseyle evlenmeme şartı koydurtmuştur. Şule'ye hesap sormaya giden Kuzey; inanmasa da karısının bunu kızlarını kaybetmemek için yaptığını öğrenir.

Kuzey bu kez de damarlarımda senin kanın dolaşıyor diye kendisini affettirmeye çalışır. Yıldız'a güller ve şiir ile seranat yapar ama yine de barışamaz. Nahide bu sefer de YılKuz için yeni bir barıştırma planı yapar. Kuzey kendisini kaybettirecek Yıldız onu merak edecek böylece barışacaklardır. Kuzey sahilde bir kulübeye saklanır. Mahmut ile oraya gidip Kuzey'i kızdırsa da sonrasında sevgilisiyle barışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder