Turkcell Bizce Uygulaması İle İnternet Kazanma


Turkcell kullanıcıları Bizce uygulamasını indirerek günlük kuponları biriktirip hediye internet kazanabilirler. Peki ne kadar hediye internet kazanabilirim?
  • 15 Kupon – Günlük 2 GB
  • 30 Kupon – 3 Günlük 3 GB
  • 45 Kupon – Günlük 5 GB
  • 60 Kupon – Haftalık 2 GB
Turkcell kullanıcıları bizce mobil uygulamasından kupon biriktir kampanya sayfasına gidip yüklenen kuponları biriktirerek hediye internet kazanabilir. Günlük kaç kupon alınacağı ise Turkcell tarafından belirlenmektedir. Her bir abone 1 gün içerisinde sadece 1 kupon alabilir. 15 gün kupon biriktirirseniz günlük 2 GB hediye internet kazanabilirsiniz. İsteyenler kuponları biriktirerek daha fazla GB alabilirler. Her bir faydadan ayda sadece 1 kez faydalanabilir. Hediyenizin bitiminde tekrar yenilenmez ve internet kullanımlarınız, varsa internet paketiniz, yoksa tarifenizden ücretlendirilir. 


Bizce ile Kupon Biriktir Kampanyası’ndan faturalı / ön ödemeli bireysel/kurumsal ses hattı sahibi Turkcell’li müşterileri faydalanabilir.
Kampanyaya katılan abonelerin dönem içerisinde hediye internet paketindeki MB’lar bittikten sonra, hatlarında başka bir internet paketi yoksa internet kullanımları mevcut tarifesinden ücretlendirilir. Ücretlendirme periyodu faturalı hatlar için 1KB, ön ödemeli hatlar için 100KB’dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder