Hekimoğlu 11.bölüm özet. Tanı departmanındaki köstebek kim

Kanal D de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde bu hafta; tanık koruma programına geçmek üzere olan ve bir mafya hakkında ifade verecek olan biri hastalanır. Hekimoğlu'na mahkemeden bu vakayla ilgilenmesi için karar gönderilir. Ateş istemese de hastayı alır.

Vahap ise hala İpek'ten tanı teşhis bölümünü kapatmamak için kara geçtiğini kanıtlamasını istemektedir. Kadın günler gecelerce bunun için uğraşır. Ateş İpek'e jest olsun diye doktor önlüğünü giyince onu gören herkes çok şaşırır.

Zeynep Emre'ye Ateş'ten hoşlandığını itiraf eder. İpek, Orhan ve Ateş; Hekimoğlu'nu Vahap'a ispiyonlayanın kim olduğunu bulmaya çalışır. Hastanın abisi öfkelenip Emre'ye tokat atar. Bunu duyan Ateş adama ayar verince adam Emre'den özür diler.

Muzo Aysel hemşireye aşık olmuştur.

Tanık olacak adamın avukat olan abisi koruma programına dahil olursa kardeşini hiç göremeyeceğini düşünmektedir. İfade vermesini istemez. Hekimoğlu'na kardeşi iyileşse de hastanede tutmasını ister. Hatta tehdit eder. Adam komadan çıkınca Vahap onu taburcu eder. Ama adam yine komaya girince Ateş haklı çıkar. Adamı yeniden yatırırlar. Teşhis ve tedavilerle adam iyileşir.

Hastanın abisi Ateş'e çok pahalı bir araba hediye eder. Orhan'la ikisi arabayla gezerler. Sonrasında Ateş, arabayı geri verir.

Vahap, İpek'e "Ya Ateş'i kovarım ya seni. Sen karar ver" der.İpek düşünür ve Ateş'i kovmayacağını çünkü iyi bir doktor olduğunu, Onu da kovamayacağını çünkü hastaneyi ondan başka kimsenin yönetemeyeceğini söyler. Vahap bir şartla kabul eder. Bölüm kara geçmesi gerekmektedir. Bir asistanını işten çıkarmasını ister.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder