Mucize Doktor 28.bölüm özet. Ali'nin babası ölüyor

Ali babasıyla konuştuktan sonra bu kez de onu yaşatmak için çırpınmaya başlar ama Adil hoca ve Ferman ona engel olur. Zira Tanju'nun gözü üzerindedir. Tanju hoca hastanede Ali Vefa'nın babasının parasız yattığını öğrenince Adil hocayı sıkıştırır. Aylar sonra toplanacak kurulda onu istifaya çağırır. Ali'nin babası bölüm sonunda ölür

Güneş; Güliz'in Kıvılcım'la ilgili öğrendiği sır yüzünden rahatsız olduğunu fark edince Ali'ye anlatıp ne yapacaklarını sormak ister. Ancak sırrı duyan Ali derhal unutmaya karar verir ve onlara da bunu tavsiye eder.

Yiyememe hastası kadın Acilden giriş yapar. Kalbi zayıftır. Ameliyatı bünyesi kaldırabilecek gibi değildir. Burundan beslenmeye bile tahammül edememektedir. Ali onu kurtarmak için Ferman'ın kabul etmediği bir yöntemi hastaya ve ailesine sunar. Kadın ameliyat edilerek beynindeki bir nokta uyarılacak; yemek yemesi sağlanacaktır. Ancak tam da Ferman'ın dediği gibi olur. Ameliyatta uyarılan yerin hemen yanındaki bölge de uyarılmış; kadın artık çocuğunu sevemiyor hale gelmiştir.

Ferman sözünü dinlemeyen Ali'ye kızar ve iyileştiğinde bu vakayla, ameliyatla artık Ali'nin ilgilenmeyeceğine karar verir. Açıkça Ali'ye beni çiğnedin, beni kırdın der.

Nazlı ve Damla yine yeni açılan kliniktedir. Kavga sırasında tahrip olmuş bir çocukla ilgilenirler. Çocuğun daha önceden darbe aldığında göçük oluşmuş bir alnı vardır. Nazlı Tanju hocaya alnı da düzeltmeleri için yalvarır ama pahalı ve sigortanın karşılamadığı bir ameliyat olduğu için kabul edilmez. Ameliyata giren Damla göçüğü düzeltmek için başka bir yol söyler. Tanju hoca kabul eder. Yaparken hasta az kalsın ölecek gibi olur. Hasta kurtulur düzelir ama Damla hislerine kapıldığı için pişman olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder