Mehmet Aykaç kimdir? hakkında bilgi

Mehmet Aykaç Biyografisi Özet Hayat Hikayesi

25 Nisan 1992 tarihinde Hatay –Erzin’de doğan Mehmet Aykaç son dönemin en çok takip edilen isimleri arasında yer alıyor. Oldukça genç yaşlarda oyunculuk kariyerine başlayan ve aynı zamanda müzikle de ilgilenen Mehmet Aykaç, TRT ekranlarında yayınlanan dizi ile büyük bir çıkış yakalamıştır.
Mehmet Aykaç Kimdir?
1992 tarihinde doğan ve eğitiminin büyük bir kısmını Hatay’da tamamlayan Mehmet Aykaç gerek oyunculuğu gerekse de yeteneği ile dikkat çekmektedir. Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Koro Şarkıcılığı bölümüne girmiş ve eğitimine burada devam etmektedir. Oyunculuk yanında müzik konusunda da başarılı bir isim olan Aykaç keman ve gitar çalabilmektedir.
Tüm bu yetenekleriyle birlikte lisanslı bir futbolcu olan ve Körfez İskenderunspor’da forma giyen Mehmet Aykaç, kariyerine daha çok oyunculuk yönü ile ağırlık vermiştir. TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan Eski Hikaye dizisinde Atakan isimli bir karakteri canlandıran Aykaç, lise döneminde müzik konusunda sahip olduğu yetenekler ile en iyi beste ve en iyi solist gibi ödüllerin sahibi olmuştur.
Mehmet Aykaç Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?
Mehmet Aykaç Nicki-Rol İsmi
Kırgın Çiçekler- Serkan

Mehmet Aykaç Nereli Memleketi Neresi

Hatay –Erzin

Mehmet Aykaç Kaç Yaşında Doğum Tarihi Ne?

25 Nisan 1992 doğumlu ve (Ağustos 2015 itibarıyla) 23 yaşındadır

Mehmet Aykaç Kaç Kilo?

70

Mehmet Aykaç Boyu Kaç Cm

1.75

Mehmet Aykaç Saç Rengi Nedir

Kumral

Mehmet Aykaç Göz Rengi Ne Renk ?

Ela

Mehmet Aykaç Burcu Hangi Burçtur?

Koç Burcu

Mehmet Aykaç Sevgilisi/Eşi Kimdir?

Araştırmalarımız sonucunda Mehmet Aykaç nin Sevgilisi konusunda bir fikir sahibi edinemedik. Eğer sizlerin bir fikri varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Mehmet Aykaç Eğitimi

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Koro Şarkıcılığı bölümü Öğrenci

Mehmet Aykaç Mesleği


Oyuncu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder