Arif Diren KİMDİR? HAKKINDA BİLGİ

Arif Diren KİMDİR? HAKKINDA BİLGİ

Ekranların genç ve yetenekli oyuncuları arasında yer alan Arif Diren, Kırgın Çiçekler ve Sil Baştan gibi yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile tanınmaktadır. Henüz oldukça genç olmasına karşın pek çok yapımda yer alma fırsatı yakalayan oyuncu aynı zamanda aktif olarak kullandığı sosyal medya üzerinde de yoğun hayran kitlesine sahiptir.
1991 tarihinde İstanbul’da doğan ve eğitimini İstanbul’da tamamlayan Arif Diren, henüz çocukluk döneminden itibaren oyunculuğa ilgi duymaya başlamış ve kendini bu alanda yetiştirmeye çalışmıştır. Bugüne kadar yer aldığı yapımlarda genç ve yetenekli bir yüz olarak ön plana çıkan Arif Diren kısa sürede Türkiye’nin tanıdığı oyunculardan birisi haline gelmeyi başarmıştır.

Kısaca Hayatı ve Çalışmaları

2011 tarihinde kamera karşısına Sen Kimsin isimli sinema filmi ile adım atan ve bu filmde Çayçı Selim karakterine hayat veren Arif Diren, projede elde ettiği başarı ile kısa sürede yapımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır. 2014 tarihinde Sil Baştan isimli yapımda canlandırdığı Tunç karakteri ile özellikle gençlerin sevdiği bir isim haline gelen Diren, bu yapımdan sonra dizi çalışmalarına devam etmiştir.
2015 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan, geniş bir hayran kitlesi bulunan ve daha çok genç oyuncu kadrosu ile gelecek vaat eden bir yapım olarak görülen Kırgın Çiçekler dizisine dahil olmuştur. Bu dizide Güney karakterini canlandıran oyuncu aktif yaşantısını dizi ağırlıklı projeler ile sürdürmektedir.
Arif Diren Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?Arif Diren Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?

Arif Diren Nicki-Rol İsmi

Kırgın Çiçekler – Güney

Arif Diren Nereli Memleketi Neresi

İstanbul

Arif Diren Kaç Yaşında Doğum Tarihi Ne?

1991 doğumlu ve (Ekim 2015 itibarıyla) 24 yaşındadır

Arif Diren Kaç Kilo?

73

Arif Diren Boyu Kaç Cm

1.79

Arif Diren Saç Rengi Nedir

Siyah

Arif Diren Göz Rengi Ne Renk ?

Siyah

Arif Diren Burcu Hangi Burçtur?

*** Burcu

Arif Diren Sevgilisi/Eşi Kimdir?

Araştırmalarımız sonucunda Arif Diren nin Sevgilisi konusunda bir fikir sahibi edinemedik. Eğer sizlerin bir fikri varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Arif Diren Mesleği


Sinema Ve Dizi Oyuncus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder