Nil Keser kimdir? hakkında bilgi

Nil Keser Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi

Nil Keser Kimdir, Nereli, Kilosu, Göz ve Saç Rengi, Boyu, YaşıEkranların genç ve yetenekli isimlerinden birisi olan Nil Keser, hakkında detaylı bir bilgi bulunmamasına karşın, yer aldığı yapımlar ile hatırlanmaktadır. Çılgın Dershane serisinde yer alan oyunculardan birisi olan Nil Keser, bu filmde Özlem isimli bir karakteri canlandırmıştır. Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuğa ilgi duyan Keser, son dönemde öne çıkmayı başarmıştır.

Nil Keser Kimdir? Kısaca Hayatı

Başarılı oyunculuğu yanında güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nil Keser, 25 Mart 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan ve daha sonra oyunculuk üzerine aldığı eğitimler ile çalışmalarına başlayan Keser, Çılgın Dershane filminde yakaladığı çıkış sonrasında televizyon dünyasına adımını atmıştır.
2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan popüler dizilerden birisi olan Kırgın Çiçeklerde kendisi gibi genç pek çok isim ile kamera karşısına geçen Nil Keser, bu dizide canlandırdığı Defne karakteri ile büyük beğeni toplamaktadır. Kariyerinin henüz çok başında olmasına karşın gelecek vaat eden isimler arasında gösterilen oyuncunun ilerleyen dönemde daha aktif olması bekleniyor.

Gerçek İsmi

Nil Keser

Nil Keser Nereli Asıl Memleketi Neredir ?

Asıl Memleketi Manisa ilimizdir.

Nil Keser Kaç Yaşındadır ?

25 Mart 1995 doğumlu ve  (Kasım 2015 itibarıyla) 20 yaşındadır
Nil Keser Kilosu?
57

Nil Keser Boyu?

1.71

Nil Keser Saçları Ne Renk?

Kumral

Nil Keser Göz Rengi Nedir?

Mavi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder