İpek Karapınar kimdir? hayatı hakkında bilgi

İpek Karapınar'ın Fotoğraflarıİpek Karapınar Hakkında Bazı Bilgiler
Kaç Yaşında? : 29 Yaşında
Evli mi? / Bekar mı? : Bekar
Boyu : 1.66 metre
Göz Rengi : Kahverengi
Bildiği yabancı diller : İngilizce

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler Dizisinde Feride karakteri ile karşımıza çıkacaktır.

Kanal Dekranlarında yayınlanan Hayat Yolunda Dizisi kaliteli kadrosu ve muhteşem senaryosu ile izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Adını Kalbime Yazdım Dizisinden tanıdığımız İpek Karapınar bu dizimizde de karşımıza bomba gibi çıkmaktadır. Dizideki karakteri hakkında ve öz geçmişi hakkında sizlere bilgi verelim…

Dizimiz Adını Kalbime Yazdım‘ da Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan İpek Karapınar’ın biyografisi ve hayatını ele almadan önce dizimizdeki Leyla Karakterini inceleyelim.



Hayat Yolunda Dizisi Karakteri Yelda Güçlü Kimdir?
Hastanenin sahibi Veysel Hoca‘nın biricik kızı. Babasına duyduğu hayranlıkla, onunla aynı yolda yürümeyi tercih ederek doktor olur. Bir yuva kurup çocuk sahibi olmayı istese de erkeklerle ilişkilerinde hep hayal kırıklığı yaşamıştır. Neşeli, duygusal, hayat dolu bir kadındır. Aklına eseni, kafasına koyduğunu yapar. En yakın arkadaşı Şafak‘ın bir zamanlar sevgilisi olan Cem‘e aşık olması, Yelda’yı çok bocalayacağı bir döneme sokacaktır.
Adını Kalbime Yazdım Leyla Karakteri Kimdir?
Dizimizin baş karakteri olan Leyla İstanbul asıllı olup gençliğinin en güzel yıllarında Mardin kökenli bir genç olan Ömer(Serhan Yavaş)‘ e aşık olur. Bu aşkın arasına Ömerin Mardindeki kanlıları girmeye çalışır ama Leyla ve Ömerin Aşkının arasına kimse giremez çünkü onlar  Aşklarını kalplerine yazmışlardır.

İpek Karapınar Biyografisi / Kimdir?
Dizimizde Kadın Başkarakteri Leyla karakterine hayat verecek olan İpek Karapınar 1 Ocak 1984 te İstanbulda dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvarında eğitim gören oyuncumuz  eğitimini Keman alanında aldı. Birçok dizide yer alan ve oyuncumuzun ilk televizyon tecrübesi 2006 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Köprü Dizisidir. Koyu kahverengi saç açık kahverengi gözlere sahip güzel oyuncumuzun boyu 1.66 metre olup kendisi 38 bendendir. Sevgilisi Serhan Yavaş ‘tır.



İpek Karapınar’ın Yer Aldığı Diziler
Kurtlar Vadisi Pusu ( Funda Büyük Karakteri )
Zehirli Sarmaşık ( Sinem Karakteri )
Doludizgin Yıllar ( Gülşen Karakteri )
Köprü ( Aslı Yazıcı )
Küçük Sırlar ( Arzu )
Ustura Kemal ( Nihal )
Talih Kuşu ( Cansu )
Hayat yolunda
Kırgın Çiçekler

pek Karapınar’ın Fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder